Menu
Winkelwagen

 

Mededeling: Helaas liggen momenteel de werkzaamheden voorlopig stil vanwege een zwaar ongeval.
Wij houden u op de hoogte wanneer de situatie veranderd. Met vriendelijke groet, Borduurvlindertje.

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 75,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Bedankje juf en meester

Bedankje juf en meester

Bedankt juf - Bedankt meester. Hier vind je de leukste persoonlijk onvergetelijke cadeautjes van het einde van het schooljaar of ter gelegenehid van juffen- en meesterdag. Zoals een handdoek of badlaken met een leuke bedankt tekst erop en natuurlijk een leuke afbeelding. In deze categorie hebben we een paar artikelen geselecteerd, maar in elke categorie staan natuurlijk cadeautjes die geschikt zijn. Ook kan een bedankt juf of meester tekst en afbeelding natuurlijk altijd op een ander product. U mag altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Onderaan de pagina vind u veel meer suggesties.

Etui met naam bedrukt. Altijd leuk om te geven of te krijgen. Je hoeft je nooit meer je af te vragen welk etui van wie is, want de naam staat erop. Het is ook mogelijk om er een leuke afbeelding bij op te laten drukken. Neem daarvoor contact met ons op. Erg leuk als cadeautje voor het nieuwe schoolj..
€6,50
Gepersonaliseerd notitieboek met kaft van kurk. Zoek je leuk klein cadeautje of uitdeelcadeautje. Geef dan dit leuke notitieboekje met kurken omslag. Op de omslag staat een naam en desgewenst een afbeelding. Zo heb je het ideale persoonlijke cadeautje, wat niet veel kost, en wat als brievenbuspost v..
  • 3 of meer €2,89
€3,95
Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met afbeelding om de juf of meester te bedanken en de naam van de juf of meester erop! Heel erg leuk om te geven aan het einde van het schooljaar of bij de juffen en meesterdag. Wilt u een andere afbeelding met de naam van de juf of..
€13,95
Mok met naam, foto en afbeelding en tekst. Je kunt zelf grotendeels bepalen wat er op kan. Het ultieme cadeau voor vaderdag, moederdag, een verjaardag, sinterklaas, kerst, als iemand geslaagd is of voor de meester of juf. En natuurlijk ook voor heel veel andere gelegenhedenWe hebben enkele afbee..
€9,50
Notitieboekje met naam bedrukt. Een heel persoonlijk cadeautje voor een heel mooi prijsje  Leuk om mee naar school e.d. te nemen. Maar ook een ideaal cadeautje voor Sinterklaas of als bedank cadeautje voor de juf of meester. Ook als vaderdag of moederdag presentje is het uniek. Vele mogeli..
  • 3 of meer €3,26
€4,50
Handdoek met naam en afbeelding. Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met afbeelding en naam. Ideaal als cadeau voor een verjaardag, Kerst en Sinterklaas, Valentijn, moeder- en vaderdag enz. Keuze uit alle namen, veel kleuren handdoeken, en zeer veel afbeeldingen. Mocht uw afbee..
€13,95
Rugzakje met naam bedrukt te gebruiken als gymtas, zwemtas of schooltas. Een nylon rugzakje, ideaal voor een kind om mee naar gym, zwemmen of school te nemen met daarop de naam gedrukt. Nooit meer twijfelen of je de goede tas meeneemt. (Let op de naam wordt erop gedrukt, niet geborduurd). Maar ook v..
€7,95
Tas met de tekst De beste juf of De beste meester en een grote duim erop bedrukt! Leuk cadeau om de juf of meester te bedanken voor het fijne schooljaar. Een onvergetelijk cadeau aan het einde van het schooljaar. Dat tas meet 38 bij 40 cm. (De kleur die u bij kleur naam bedrukt invult, is de kleur v..
€7,50
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 12

Bedankje juf of bedankje meester

Heeft jouw kind ook zo'n lieve juf of meester? En wil je graag een extra leuk persoonlijk cadeautje geven? Wij hebben hele leuke cadeautjes met naam erop.  Het is erg leuk als je kind een zelf gekozen cadeautje mag geven. Dit geven kan aan het einde van het schooljaar, als afscheidscadeau voor juf of meester. Maar ook een prima idee om het op de verjaardag van de juf of meester of op juffen- of meesterdag te geven.

Het gaat natuurlijk om een blijk van waardering en niet om de cadeaus zelf. Maar als je dan toch wilt laten weten dat je de inzet van de juf of meester gewaardeerd hebt is het natuurlijk extra leuk als het cadeautje uniek is, en in de smaak valt. En dat het ook een herinnering voor de juf aan het kind kan zijn.

Natuurlijk kunnen er allerlei toepasselijke teksten op allerlei  produkten gezet worden, maar het is ook erg leuk om (ook) de naam van de juf en/of het kind erop te zetten. Wat voorbeelden van teksten met de bijhorende produkten.

Voorbeelden voor een cadeau juf of cadeau meester

-    Het was een fanTAStisch jaar lieve juf  .... liefs van...., of een groot of klein tasje

-    Een leuk potje met drop met als tekst: Het zit d'rop

-    Een gastendoekje met daarop een mooie afbeelding en de tekst bedankt juf (of meester)

-    Een stoffer en blik met daarop: Bedankt voor alle leerSTOF 

-    Een tas of tasje met daarop: Wat fijn dat me liet schitteren. De tekst wordt dan in glitterfolie gedrukt

-    Een potje of doosje met daarop: We zien elkaar na de vakantie fris en fruitig terug. In het potje of doosje kunnen dan fruitsnoepjes, of als het doosje of           mandje wat groter is, wat fruit.

-    Een leuke pot met hierop: Voor de allerTOFFste juf (of meester). In het potje kunnen dan chocotoffs gedaan worden.

-    Een notitieblokje met daarop de naam van de juf of meester en/of desgewenst een andere leuke tekst

-    Een etui met tekst of naam

-    Een leuke sleutelhanger of keycord met tekst

-    Een gieter met daarop: Bedankt dat je me liet groeien

-    Een badlaken met daarop de namen van de kinderen van de klas

-    Een theedoos met alle namen van de kinderen uit de klas erop. In de doos kunnen dan theezakjes, maar ook chocolaadjes gestopt worden

-    Lineaal met de naam van de juf of meester erop of de tekst: Bedankt lieve juf of Bedankt lieve meester

 

Persoonlijk:

Op alles kan dus ook de naam van de juf of meester en/of het kind komen om het onvergetelijk en persoonlijk te maken

Kunt u het niet op de site vinden?

Wat een leuke ideeën, zul je zeggen, maar ik zie lang niet alles op de site staan. Nou dat klopt, we hebben teveel leuke ideeën om allemaal op de site te kunnen zetten.  Heb je een leuk idee opgedaan, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken (borduurservice@borduurvlindertje.nl)

 

Welk cadeau mogen wij maken waarmee jouw kind zegt: BEDANKT JUF, BEDANKT MEESTER