Menu
Winkelwagen

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de website op zijn best te laten functioneren...

Bedankje juf en meester

Bedankt juf - Bedankt meester. Hier vind je de leukste persoonlijk onvergetelijke cadeautjes van het einde van het schooljaar of ter gelegenehid van juffen- en meesterdag. Zoals een handdoek of badlaken met een leuke bedankt tekst erop en natuurlijk een leuke afbeelding. In deze categorie hebben we een paar artikelen geselecteerd, maar in elke categorie staan natuurlijk cadeautjes die geschikt zijn. Ook kan een bedankt juf of meester tekst en afbeelding natuurlijk altijd op een ander product. U mag altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Onderaan de pagina vind u veel meer suggesties.

Tas met de tekst De beste juf of De beste meester en een grote duim erop bedrukt! Leuk cadeau om de juf of meester te bedanken voor het fijne schooljaar. Een onvergetelijk cadeau aan het einde van het schooljaar. Dat tas meet 38 bij 40 cm. (De kleur die u bij kleur naam bedrukt invult, is de kleur v..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
Goede kwaliteit gastendoekje met mooie ingeweven rand. Geborduurd met leuke afbeelding en naam van de juf of meester om hem of haar te bedanken. Leuk bij het afscheid aan het einde van het schooljaar of bij meester- en juffendag. De juf of meester trekt meestal een heel schooljaar of zelfs langer me..
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met leuke afbeelding om de meester of juf te bedanken. Met naam van de juf of meester. Keuze uit alle namen, veel kleuren handdoeken, en zeer veel afbeeldingen. Natuurlijk kunt u ook alleen de naam van de juf of meester onder een andere leuke..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Jute cadeauzakje met naam, 13x18 cm. Het is voor vele doeleinden geschikt.  Het zakje is zeer geschikt  om een cadeautje in te verpakken of om te geven met wat snoep erin. Heel veel toepassingen zijn mogelijk. Bijv. om te geven aan de juf of moeder met een lekker stuk zeep erin. Of bijvoor..
€3,75
Excl. BTW:€3,10
Etui met naam bedrukt. Altijd leuk om te geven of te krijgen. Je hoeft je nooit meer je af te vragen welk etui van wie is, want de naam staat erop. Het is ook mogelijk om er een leuke afbeelding bij op te laten drukken. Neem daarvoor contact met ons op. Erg leuk als cadeautje voor het nieuwe schoolj..
€6,50
Excl. BTW:€5,37
Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met afbeelding om de juf of meester te bedanken en de naam van de juf of meester erop! Heel erg leuk om te geven aan het einde van het schooljaar of bij de juffen en meesterdag. Wilt u een andere afbeelding met de naam van de juf of..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Handdoek met naam en afbeelding. Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met afbeelding en naam. Ideaal als cadeau voor een verjaardag, Kerst en Sinterklaas, Valentijn, moeder- en vaderdag enz. Keuze uit alle namen, veel kleuren handdoeken, en zeer veel afbeeldingen. Mocht uw afbee..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Notitieboekje met naam bedrukt. Leuk roze boekje in A6 formaat. Leuk om mee naar school e.d. te nemen. Ook een leuk cadeautje voor de juf om haar te bedanken. Maar ook een leuk cadeautje voor iemand aan het begin van het schooljaar of zomaar. Vele mogelijkheden voor een leuk, eenvoudig en niet duur ..
€3,95
Excl. BTW:€3,26
Rugzakje met naam bedrukt te gebruiken als gymtas, zwemtas of schooltas. Een nylon rugzakje, ideaal voor een kind om mee naar gym, zwemmen of school te nemen met daarop de naam gedrukt. Nooit meer twijfelen of je de goede tas meeneemt. (Let op de naam wordt erop gedrukt, niet geborduurd). Maar ook v..
€7,00
Excl. BTW:€5,79
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9

Bedankje juf of bedankje meester

Heeft jouw kind ook zo'n lieve juf of meester? En wil je graag een extra leuk persoonlijk cadeautje geven? Wij hebben hele leuke cadeautjes met naam erop.  Het is erg leuk als je kind een zelf gekozen cadeautje mag geven. Dit geven kan aan het einde van het schooljaar, als afscheidscadeau voor juf of meester. Maar ook een prima idee om het op de verjaardag van de juf of meester of op juffen- of meesterdag te geven.

Het gaat natuurlijk om een blijk van waardering en niet om de cadeaus zelf. Maar als je dan toch wilt laten weten dat je de inzet van de juf of meester gewaardeerd hebt is het natuurlijk extra leuk als het cadeautje uniek is, en in de smaak valt. En dat het ook een herinnering voor de juf aan het kind kan zijn.

Natuurlijk kunnen er allerlei toepasselijke teksten op allerlei  produkten gezet worden, maar het is ook erg leuk om (ook) de naam van de juf en/of het kind erop te zetten. Wat voorbeelden van teksten met de bijhorende produkten.

Voorbeelden voor een cadeau juf of cadeau meester

-    Het was een fanTAStisch jaar lieve juf  .... liefs van...., of een groot of klein tasje

-    Een leuk potje met drop met als tekst: Het zit d'rop

-    Een gastendoekje met daarop een mooie afbeelding en de tekst bedankt juf (of meester)

-    Een stoffer en blik met daarop: Bedankt voor alle leerSTOF 

-    Een tas of tasje met daarop: Wat fijn dat me liet schitteren. De tekst wordt dan in glitterfolie gedrukt

-    Een potje of doosje met daarop: We zien elkaar na de vakantie fris en fruitig terug. In het potje of doosje kunnen dan fruitsnoepjes, of als het doosje of           mandje wat groter is, wat fruit.

-    Een leuke pot met hierop: Voor de allerTOFFste juf (of meester). In het potje kunnen dan chocotoffs gedaan worden.

-    Een notitieblokje met daarop de naam van de juf of meester en/of desgewenst een andere leuke tekst

-    Een etui met tekst of naam

-    Een leuke sleutelhanger of keycord met tekst

-    Een gieter met daarop: Bedankt dat je me liet groeien

-    Een badlaken met daarop de namen van de kinderen van de klas

-    Een theedoos met alle namen van de kinderen uit de klas erop. In de doos kunnen dan theezakjes, maar ook chocolaadjes gestopt worden

-    Lineaal met de naam van de juf of meester erop of de tekst: Bedankt lieve juf of Bedankt lieve meester


Persoonlijk:

Op alles kan dus ook de naam van de juf of meester en/of het kind komen om het onvergetelijk en persoonlijk te maken

Kunt u het niet op de site vinden?

Wat een leuke ideeën, zul je zeggen, maar ik zie lang niet alles op de site staan. Nou dat klopt, we hebben teveel leuke ideeën om allemaal op de site te kunnen zetten.  Heb je een leuk idee opgedaan, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken (borduurservice@borduurvlindertje.nl)


Welk cadeau mogen wij maken waarmee jouw kind zegt: BEDANKT JUF, BEDANKT MEESTER