Zoek je leuke, unieke, sinterklaascadeaus onder de 10 euro? 5 cadeaus op een rijtje.

Het is altijd lastig om een leuk cadeau te vinden wat onder de 10 euro is, en toch uniek en persoonlijk is. Hier vind je 5 tips die je zullen aanspreken

Alle tips betreffen gepersonaliseerde cadeautjes met naam. Dit maakt het meteen een heel persoonlijk cadeau. Bovendien is meteen duidelijk van wie het cadeau is en raakt het dus veel minder gauw kwijt. In de Coronatijd is het soms lastig om Sinterklaas te vieren om de manier waarop je dat gewend bent. Wilt je toch Sinterklaascadeautjes geven en kun je niet op bezoek, laat het rechtstreeks naar de ontvangers opsturen. Natuurlijk kun je het ook naar jezelf laten opsturen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk gauw naar onze tips.

 1. Keycord met naam (vanaf € 2,75) 


Een vrolijk of mooi keycord in 12 verschillende kleuren waarop de naam luid en duidelijk gedrukt wordt. 1 stuks kost € 3,50. Als u er 3 besteld krijgt u een leuke korting en kosten ze nog maar € 2,95 per stuk Ook leuk om voor een grotere groep te bestellen. Kinderen vinden het leuk om zo’n keycord als een soort stoere ketting te dragen en voor anderen is het ideaal om de sleutels nooit meer kwijt te raken. Het is ook mogelijk om nog een afbeelding op de keycords te laten drukken.

2. Zwarte Pietenmuts met naam (vanaf € 4,50)  Wat is het leuk als Sinterklaas of Zwarte Piet meteen de naam van het kind weet. Het feest kan niet meer stuk. Per stuk voor een goedkope prijs te verkrijgen. Natuurlijk kunt u er ook heel veell voor een hele klas bestellen.

3. Gastendoekje, gepersonaliseerd. € 9,95

Zoekt u naar iets origineels, wat niet teveel geld kost? Een gastendoekje voor in het toilet, met een persoonlijke link naar de bewoners van het huis, is altijd een ideaal cadeautje. Vooral omdat het zo persoonlijk is en desgewenst met naam. Ook is het mogelijk met een leuke sinterklaas of kerstafbeelding te laten borduren.

4. Knuffeldoekje (vanaf € 8,95)  

Een uniek knuffeltje omdat de naam erop staat, is dat nu niet precies wat je zoekt? Als het onverhoopt zoek raakt is het meteen duidelijk voor wie het is.  Er worden hier dan ook heel vaak 2 of 3 van besteld om te kunnen wisselen. Er zijn verschillende soorten. Leuke tutpoppetjes met gekleurd oor, knuffeldoekjes met beren-, honden- of poezenkopje. Konijnen- en olifantenknuffeldoekjes, keus genoeg.


5.  Kinderschort met naam (€ 9,95)  


Ben je op zoek naar een cadeautje voor een kind dat echt alles al heeft? Dit kinderschort met naam erop bedrukt, is wat je zoekt. Omdat de naam erop staat is het altijd een persoonlijk en leuk cadeau, wat in de smaak valt. Het is ook mogelijk om een afbeelding op het schort erbij te laten zetten of het schort te laten borduren, dat kan dan natuurlijk ook met naam en afbeelding.

Ben je geïnspireerd door deze ideetjes, maar zit er net niet bij wat je zoekt? Kijk dan op: https://www.borduurvlindertje.nl