7 tips voor unieke en persoonlijke sinterklaas- en kerstcadeaus

 

Vind je het ook moeilijk om een leuk en origineel sinterklaascadeau of kerstcadeau te vinden. Hierbij 7 leuke en betaalbare cadeaus op een rijtje. De cadeaus kunnen ook met een sinterklaas of kerstafbeelding geborduurd worden.

Brievenbuspost

Veel van deze cadeautjes kunnen als brievenbuspost verzonden worden. Dit geldt voor de handdoek, de kussenhoes, de kerstslab, het gymtasje en de slab. Dat scheelt in de verzendkosten

1. Handdoek met naam geborduurd

Een absolute topper als het om een uniek, betaalbaar cadeau gaat. Een handdoek in een leuke kleur, mooi geborduurd met de naam. Persoonlijker dan een cadeau met de naam kan natuurlijk niet. Dus wat is er leuker dan om aan de hele familie, club of alle werknemers een handdoek met naam te geven? Het is ook mogelijk om een badlaken, gastendoekje of sporthanddoek te laten bestellen. Natuurlijk kan er ook een afbeelding op geborduurd worden, dit kan ook een sinterklaasafbeedling of een kerstafbeelding zijn.Laat dus een handdoek borduren. 

 

2. SCHORT MET NAAM

Dit is het ultieme cadeau om aan keukenprinsen en -prinsessen te geven. De kleding wordt beschermd tijdens het koken of bakken. Tegelijkertijd is het leuk dat het duidelijk is van wie welk schort is en hoe de drager heet. Ook is het schort een sierraad om in de keuken te hangen. Natuurlijk is het ook mogelijk om er een leuke afbeelding op te borduren of te drukken. De schorten zijn er ook in kinderuitvoeringen.


3. KUSSEN MET NAAM EN AFBEELDINGEN

Een erg leuk cadeau voor iemand die alles al heeft. Er is altijd een plaatsje voor een kussen. En omdat het zo persoon;ijk is zal het een blikvanger worden. Het is ideaal om een afbeelding te kiezen die bij de ontvanger past. De naam er nog bij en eventueel een leuke tekst. En een zeer origineel cadeau is geboren. Maak er iets moois en persoonlijks. Ook erg geschikt als geboorte- of huwelijkskussen.

4. BADLAKEN MET NAAM EN AFBEELDING 

Ook dit is een cadeau wat altijd een schot in de roos is. Zeer persoonlijk, niet alleen omdat er een naam op staat. Je kunt ook nog eens een afbeelding kiezen waarvan je zeker weet dat degene die het cadeau krijgt het mooi vindt. Je kunt kiezen uit veel afbeeldingen. Als er niet bij staat wat je zoekt, kunnen we altijd nog verder kijken of we iets geschikts kunnen vinden. Het douchelaken met naam en afbeelding is 70 x 140 cm groot, dus lekker ruim, en van een heelijk zachte 500 grams kwaliteit. Om jaren plezier van te hebben. We hebben tevens handdoeken, gastendoekjes en sporthanddoeken. Ook washandjes zijn te verkrijgen. Wilt u een badlaken met alleen een naam geven, kijk dan hier.

 

5. GYMTASJE MET NAAM EN AFBEELDING 

5.   

Ken jij iemand die ook altijd zijn of haar gym- of zwemtas tas aan het zoeken? Geef zo’n leuk tasje met naam en afbeelding en het kan nooit meer zoekraken. Verschillende leuke afbeeldingen mogelijk. De rugtasjes zijn er in het polyester en in het katoen en ook in een reflecterende kwaliteit. Omdat de naam er op staat is zo’n cadeau altijd een schot in de roos. Wilt u een gymtasje met alleem de naam, kijk dan hier.

 

6. KNUFFELS MET NAAM 

el Heel gewild zijn de knuffels met naam. Heel veel verschillende soorten, ook kleinere, maar in dit geval willen we de grotere knuffels even in de schijnwerpers zetten. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen: beer (3 soorten), olifant, giraffe, aap, schaap, hond en meer. De naam en desgewenst de geboortedatum kunnen op de voetjes, op de buik of op het shirtje geborduurd worden. De plaats van de borduring staat bij elke knuffel aangegeven. De knuffel is niet alleen geschikt voor kleine kinderen ook grotere kinderen zijn er heel blij mee en het is ook een leuk cadeau als aandenken aan een bijzondere gebeurtenis, bijv. huwelijk, met de datum erop.

7. KERSTSLAB: MIJN EERSTE KERST

7.     Een uniek cadeautje voor een baby die zijn eerste kerst gaat vieren. Het zijn kant en klare slabs met keuze uit 2 afbeeldingen, de naam kan er desgewenst, tegen meerprijs, bij op geborduurd worden. Als u iets anders wilt met “Mijn eerste kerst” erop geborduurd, kan dat natuurlijk altijd. Neem daarvoor contact met ons op.


 

Wat vond je van dit blog. Staan er leuke tips in? Heb je een idee voor een volgend blog? Zet het in de comments.

 

Kijk ook naar onze tips voor 5 sinterklaascadeaus tot 10 euro.