Handdoek borduren - 7 favoriete afbeeldingen

Weet je ook niet meer wat je als cadeau moet geven? Het borduurvlindertje maakt onvergetelijke persoonlijke cadeaus met naam. En natuurlijk is ook een leuk produkt wat je zelf of je gezin gaat gebruiken een leuk cadeau voor jezelf.

Handdoek borduren

Laat je ook een handdoek borduren? Een product dat ik erg veel maak is een handdoek of badlaken met afbeelding en naam. Het is een erg persoonlijk en uniek cadeau. Het is natuurlijk erg handig en persoonlijk als er een naam op de handdoek staat, daarmee heb je al het uniek cadeau. Nog leuker en onvergetelijk is het als de handdoek een mooie geborduurd afbeelding heeft. Als u een afbeelding kiest die de ontvanger leuk zal vinden, is het cadeau helemaal af. De handdoeken zijn er in veel verschillende kleuren, de kleur borduring  en het lettertype van de naam kunt u uitkiezen. 

Het is ook heel handig als iedereen zijn eigen handdoek met naam heeft. Vergissen van wie de badhanddoek is is onmogelijk, en mocht de baddoek eens kwijtraken dan is hij gauw weer bij de eigenaar bezorgd. De naam kan er in alle in Nederland gebruikelijk letters op geborduurd worden. En voor de afbeeldingen hebben wij een ruime keuze in leuke afbeeldingen. Laat dus een handdoek borduren voor het ultieme cadeau.

 Het leek mij leuk om de meest gekozen afbeeldingen voor op een handdoek borduren eens op een rijtje te zetten.

 

1. Uil

Een erg populaire afbeelding is het uiltje. Het uiltje zit op een tak en kan in elke gewenste kleur geborduurd worden. Als u een andere kleur wilt dan in de webshop staat, mag u dat altijd bij de opmerkingen in het winkelwagentje melden. Niet alleen voor op een handdoek maar ook op tal van andere artikelen. Zoals een badcape, een gastendoekje, een lakentje of een schort.

 

2. Vogeltje

 

Ook een echte topper is het vogeltje. Eigenlijk een eenvoudige afbeedling en daarom heeft het zijn charme. Alle afbeeldingen kunnen ook in een andere kleur geborduurd worden als u dat aangeeft. Samen met de naam op een handdoek of badlaken geborduurd heeft u echt een leuk persoonlijk cadeautje waar u mee aan kunt komen.

 

3. Muziekroos

 

Dit is een afbeelding die 2 kanten heeft. Een mooie roos, die eigenlijk voor iedereen geschikt is. In mooie rode kleuren, maar natuurlijk kan hij ook in andere kleuren. En een muziekkant voor iedereen die van muziek houdt. Want een sierlijke notenbalk met muzieknootjes komt uit de roos. In het voor ons onvoorstelbare geval dat iemand  niet van muziek houdt, symboliseren de muzieknoten vrolijkheid.

 

 4. Vliegende vlinder

Een vrolijke en eigenlijk voor alle gelegenheden geschikte afbeelding is die van de vliegende vlinder. Kijk zelf maar welk leuk resultaat dat geeft.

 

5. Luierbeer

Zoekt u het ideale kraamcadeau? Dan is een handdoek of badlaken (of badcape) met een leuke afbeelding en naam een reuze idee. De handdoek is heerlijk zacht en de baby kan er heerlijk in gewikkeld worden. Omdat de handdoek van goede kwaliteit is en de borduring ook erg duurzaam is, zal men jaren plezier van dit leuke kraamcadeau hebben. De uil en de vogel zijn leuk om op zo”n handdoek te laten borduren, maar ook de luierbeer is een populaire afbeelding. Natuurlijk hebben we veel meer geschikte afbeeldingen, kijkt u daarvoor in onze webshop.

6. Muzieknootjes

Voor de muziekliefhebber hebben we veel afbeeldingen. Zoals muzieknootjes, drumste, vleugel, muzieksleutel, en nog veel meer. Wat is er leuker voor een muziekliefhebber, jong of oud, dan om een handdoek of doucehlaken te hebben met een afbeelding van je passie erop. Dit kan dan dus eenvoudig muzieknootjes zijn, wat veel gevraagd wordt, of ook juist het instrument wat bespeeld wordt of een mooie muzieksleutel. Staat het instrument van je keuze niet bij de mogelijkheden, neem dan even contact met ons op.

7. Harten

Een zeer veel gevraagd cadeau voor een huwelijk is een handdoek of douchelaken met een afbeelding van harten met daarin de datum. En daaronder de namen van het bruidspaar. Persoonlijker kan het toch niet worden. Dit kan natuurlijk ook mooi gebruikt worden voor een huwelijksjubileum. Dan kan bijv. een 12 ½ of een 25 in de harten en de datum erboven. Ook hebben wij veel andere afbeeldinge, zoals trouwringen, bruidsparen en bruidstaarten. Andere ideeën zijn natuurlijk ook welkom bij ons.

 

NATUURLIJK ZIJN DIT ALLEEN MAAR VOORBEELDEN VAN DE MEEEST POPULAIRE AFBEELDINGEN. WE HEBBEN ER VEEL MEER EN OOK KUN JE HET ALTIJD AANGEVEN ALS JE IETS ANDERS GEBORDUURD WILT HEBBEN, DAN KIJKEN WIJ NAAR DE MOGELIJKHEDEN. DAT ZIJN ER HEEL VEEL.

LAAT HIERONDER IN DE COMMENTS WETEN WELKE AFBEELDING JIJ HET MOOISTE VINDT

 

DE HANDDOEK IS TE VERKRIJGEN VOOR € 13,95 INCL. BORDURING VAN NAAM EN AFBEELDING.