Menu
Winkelwagen

 

Mededeling: Helaas liggen momenteel de werkzaamheden voorlopig stil vanwege een zwaar ongeval.
Wij houden u op de hoogte wanneer de situatie veranderd. Met vriendelijke groet, Borduurvlindertje.

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 75,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Geslaagd! Cadeau met naam

Geslaagd! Cadeau met naam

Na weken van hard studeren, examen doen en daarna soms lang wachten, is iemand eindelijk geslaagd. Wat een feest! En nu nog een onvergetelijk cadeau vinden wat lang meegaat.

Wij hebben goed nieuws. Voor een onvergetelijk, niet al te duur cadeau, kun je bij ons terecht. Je kunt het helemaal naar wens samenstellen en zo laten zien hoe trots je bent. Wij maken het speciaal voor jou of eigenlijk natuurlijk voor degene die geslaagd is.


Mok met naam, foto en afbeelding en tekst. Je kunt zelf grotendeels bepalen wat er op kan. Het ultieme cadeau voor vaderdag, moederdag, een verjaardag, sinterklaas, kerst, als iemand geslaagd is of voor de meester of juf. En natuurlijk ook voor heel veel andere gelegenhedenWe hebben enkele afbee..
€9,50
Badlaken met naam en afbeelding geborduurd.Een prachtig naamcadeau. Handdoek van mooie kwaliteit 100% katoenen badstof. In vele kleuren geborduurd met naam en een leuke afbeelding. Een uniek en persoonlijk cadeau. Leuk als bijv.  cadeau voor Valentijn, verjaardagscadeau, ..
€18,50
Geslaagd! Handdoek met naam en toepasselijke afbeelding. Na veel zuchten en steunen is het zover: een  studie is afgerond. Wat een feest! Wat is er dan leuker dan een mooie handdoek met een toepasselijk afbeelding  en eventueel de naam erop geborduurd. Deze kunnen wij borduren! Een uniek, ..
€13,95
Kussen met naam en afbeelding naar wens bedrukt. Afmeting 40x40. Omdat elk kussen uniek in ontwerp wordt, vragen wij u om contact met ons op te nemen ( borduurservice@borduuvlindertje.nl of 0318-637406) om te bespreken hoe uw kussen gaat worden.Er zijn heel veel afbeeldingen en onderwerpen mogelijk,..
€13,50
Draagtas, formaat 38 x 42 cm in 4 kleuren. Met lange hengsels. Geborduurd met te kiezen afbeelding en naam. Een erg origineel en betaalbaar cadeau, voor bijvoorbeeld moederdag of een bedankje voor de juf of meester aan het einde van het schooljaar. Omdat op deze tas de naam bedrukt wordt en een bij ..
€9,95
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

Geslaagd cadeau voor een geslaagde

Een geslaagd cadeau voor een geslaagde kopen, is niet altijd makkelijk. Vaak heeft men al zo zoveel. Wat is het dan leuk om een persoonlijk cadeau te geven, wat je naar wens kunt samenstellen.

Bepaalde gelegenheden waarvoor je kunt slagen, hebben we eruit gehaald en lichten we nog verder toe. Maar verder zijn er natuurlijk ook nog cadeaus te geven voor bijv. het behalen van een muziekdiploma. Maar nu zetten we even de diploma's voor de middelbare school, de afstudeercadeaus, het cadeau voor het rijbewijs en een zwemdiploma cadeau op een rijtje.

Geslaagd school

Wat is het vaak blokken voor je VMBO, MAVO, HAVO of VWO-diploma. En dan het examen. En alsof dat dan nog niet genoeg is, nog een paar weken wachten op de uitslag. Het is logisch dat je dan aan zo'n iemand een mooi cadeau wilt geven als aandenken, wat ook nog duurzaam is en lang meegaat.

1. Denk aan een handdoek met daarop een hand die het diploma uitreikt en daaronder de naam van de geslaagde. De datum kan er, in overleg, natuurlijk ook altijd nog bij.

2.  Of een schort voor iemand die bijv. het VMBO-diploma Horeca gehaald heeft met allerlei kreten erop, zoals "geslaagd", "je bent een kanjer" en dan natuurlijk nog de naam van de geslaagde erop.

3. Een derde idee wat ik zeker niet ongenoemd wil laten, is een mok. Deze kun je laten bedrukken met afbeeldingen en tekst die je zelf aanlevert. De afbeeldingen moeten natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn, om een mooi resultaat te krijgen. De mokken staan nog niet op de website, neem daarvoor contact met ons op En natuurlijk zijn er nog veel meer ideeën kijk op de site rond, en als je een ander idee hebt wat er niet op staat mag je altijd contact met ons opnemen.

Afstudeercadeau

Een ander heel belangrijk moment van slagen is het afstuderen aan het MBO, HBO of de Universiteit. Een echte mijlpaal en vaak de toegangspoort tot het werkzame leven.

Ook hier zijn er veel ideeën mogelijk.

1. Wat ik erg veel maak is een handdoek of badlaken met daarop een academische baret oftewel afstudeerbaret. Daarop kan de naam van de afgestudeerde gezet worden, maar ook de naam van de universiteit en de afstudeerdatum kan erop komen te staan.
2. Een tweede idee is om een kussen te laten maken. Dit kan op vele manieren, zodat het ook een echte unieke herinnering en langdurig bruikbaar cadeau wordt.
3. En natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, kijk op de website, laat je fantasie werken, en bedenk het ultieme persoonlijke afstudeercadeau. En bestel het natuurlijk bij Het Borduurvlindertje.

Cadeau rijbewijs

Van een andere categorie, maar ook zeker een cadeau waard, is het behalen van het rijbewijs. Het is zo fijn als dat pasje op zak is en je, mits je een auto hebt of kunt lenen, overal naar toe kunt rijden. Ook dan is een mok met auto, datum en naam een leuk idee, en natuurlijk is ook een  handdoek of badlaken met een afbeelding van een auto en een naam altijd een topidee.

Cadeau Zwemdiploma

Ook kinderen krijgen diploma's. En dan moet je natuurlijk meteen aan zwemdiploma's denken. Ze zijn daar vaak zo intensief mee bezig om dat te halen, dat een leuk toepasselijk cadeau, zeker op zijn plaats is. En dan denk ik natuurlijk meteen aan een mooi badlaken met een leuke zwemafbeelding, natuurlijk met de naam en als je dat wilt de afzwemdatum er op. Een bijzonder idee is de doorgroeihanddoek. Die krijgt het kind bij het A diploma, en kan bij de andere diploma's aangevuld worden met de B, C en volgende. Ook een extra stimulans om ook de andere diploma's te halen.

Hart of ster met naam en tekst

We hebben verschillende houten sterren en harten, die we kunnen voorzien van de tekst die je wilt. Bijv. Hoera, Ilse is geslaagd", maar ook elke andere tekst is mogelijk.  Dit is geschikt voor elk diploma. Zo'n ster of hart kan makkelijk als brievenbuspost verzonden worden, en is dus een prima vervanger voor een felicitatiekaart.

De kroon op je studie of opleiding

Als kroon op de studie of opleiding kun je natuurlijk altijd een kussen, schort handdoek of iets anders gegeven met daarop een mooie kroon geborduurd. Daaronder zetten we dan natuurlijk de naam.

Feliciteren op afstand.

Natuurlijk kunnen al onze cadeaus rechtstreeks naar het feestvarken gestuurd worden. Wij doen er een kaartje bij, als bij de opmerkingen aangeeft wat er op moet komen te staan.