Menu
Winkelwagen

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de website op zijn best te laten functioneren...

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 60,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Geslaagd! Cadeau met naam

Geslaagd! Cadeau met naam

Geslaagd! Eindelijk na veel spanning is het zover! Een leuk persoonlijk cadeau is dan het ultieme cadeau. Natuurlijk is elk cadeau van onze site geschikt, maar in deze rubriek willen wij er 1 of meer apart zetten, met een leuke afbeelding voor als je geslaagd bent.


Geslaagd! Handdoek met naam en toepasselijke afbeelding. Na veel zuchten en steunen is het zover: een  studie is afgerond. Wat een feest! Wat is er dan leuker dan een mooie handdoek met een toepasselijk afbeelding  en eventueel de naam erop geborduurd. Deze kunnen wij borduren! Een uniek, persoonlij..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Kussen met naam en afbeelding naar wens bedrukt. Afmeting 40x40. Omdat elk kussen uniek in ontwerp wordt, vragen wij u om contact met ons op te nemen ( borduurservice@borduuvlindertje.nl of 0318-637406) om te bespreken hoe uw kussen gaat worden.Er zijn heel veel afbeeldingen en onderwerpen mogelijk,..
€12,50
Excl. BTW:€10,33
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2