Menu
Winkelwagen

 

Mededeling: Helaas liggen momenteel de werkzaamheden voorlopig stil vanwege een zwaar ongeval.
Wij houden u op de hoogte wanneer de situatie veranderd. Met vriendelijke groet, Borduurvlindertje.

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 75,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Handdoek met naam

Handdoek met naam. Een handdoek met naam en desgewenst afbeelding is altijd een uniek en persoonlijk cadeau. Hoe leuk is het om een gepersonaliseerde badhanddoek te geven? De handdoeken zijn allemaal van goede kwaliteit, meestal van het merk Funnies, en zijn heerlijk zacht. In diverse formaten, vanaf gastendoekje, handdoek, badlaken  tot aan saunalaken. Ook hebben wij vaak bijpassende washandjes. Staat er niet bij wat je  zoekt, vraag het dan gerust. Voor meer informatie kun je onderaan deze pagina kijken..

Handdoek met naam geborduurd 50 x 100 cm, in diverse kleuren.  Beste prijs. Goede 500 grams kwaliteit badstof. Als je een handdoek met naam hebt, hoef je je nooit meer af te vragen van wie welke handdoek is, en ben je je eigen handdoek nooit meer kwijt. Dus ideaal om voor jezelf en je gezi..
 • 4 of meer €10,95
€11,75
Badcape met naam. Mooie kwaliteit badstoffen badcape (80x80 cm ) in fuchsiaroze, turquoiseblauw en wit en andere kleuren Met geborduurde naam. Deze babyhanddoek met naam is een origineel , persoonlijk en uniek kraamcadeau. Na het badje kun je de baby heerlijk erin wikkelen en..
€13,25
Mooie kwaliteit badcape of babyhanddoek (80x80) in fuchsiaroze, turqouiseblauw , ecru, roze, grijs  of wit. Met geborduurde naam en afbeelding. Een origineel , persoonlijk en uniek kraamcadeau.Het geven van deze omslagdoek is altijd een succes, want de ouders hebben immers zelf de naam geko..
€15,95
Handdoek met naam en afbeelding. Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met afbeelding en naam. Ideaal als cadeau voor een verjaardag, Kerst en Sinterklaas, Valentijn, moeder- en vaderdag enz. Keuze uit alle namen, veel kleuren handdoeken, en zeer veel afbeeldingen. Mocht uw afbee..
€13,95
Badlaken met naam van goede kwaliteit (140x70) in diverse kleuren geborduurd. Dit mooie douchelaken is een mooi en persoonlijk cadeau.  Leuk als bijv. huwelijkscadeau, verjaardagscadeau, cadeau voor sinterklaas of kerst, natuurlijk als kraamcadeau en voor vele andere gelegenheden. Washandj..
€15,95
Badlaken met naam en afbeelding geborduurd.Een prachtig naamcadeau. Handdoek van mooie kwaliteit 100% katoenen badstof. In vele kleuren geborduurd met naam en een leuke afbeelding. Een uniek en persoonlijk cadeau. Leuk als bijv.  cadeau voor Valentijn, verjaardagscadeau, ..
€18,50
Geslaagd! Handdoek met naam en toepasselijke afbeelding. Na veel zuchten en steunen is het zover: een  studie is afgerond. Wat een feest! Wat is er dan leuker dan een mooie handdoek met een toepasselijk afbeelding  en eventueel de naam erop geborduurd. Deze kunnen wij borduren! Een uniek, ..
€13,95
Goede kwaliteit badlaken (140X70, 500 grams)  in diverse kleuren, geborduurd met namen en afbeelding, (keuze uit veel verschillende afbeeldingen) en huwelijksdatum. Origineel als persoonlijk en onvergetelijk huwelijkscadeau. Washandjes zijn apart bij te bestellen. Als u de afbeelding met hartje..
€19,95
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 20

Handdoek met naam

Handdoek met naam - uniek cadeau - duurzaam en goedkoop

Weet je soms ook niet meer wat je  moet geven? En zoek je een origineel, onvergetelijk en vooral persoonlijk cadeau? Geef dan eens een handdoek of badlaken met de naam erop geborduurd.  Er kan natuurlijk ook een leuke afbeelding bij geborduurd worden. En zie daar: Een onvergetelijk gepersonaliseerd cadeau, waar u zeker hoge ogen mee gooit. Elke handdoek is vanaf 1 stuks te bestellen en onze handdoeken hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Kwaliteit van de handdoeken

 

De meeste handdoeken zijn van het merk Funnies. Dit merk staat garant voor een goede kwaliteit badstof. De handdoeken zijn dan van lekker zacht 500 grams (dik) katoenen badstof. Dit geldt voor de gastendoekjes, handdoek, badlaken, saunalaken en washandjes.  De sporthanddoek en het strandlaken zijn van een andere, iets dunnere, maar ook goede kwaliteit. De handdoeken zijn goed wasbaar op max. 40 graden. De borduring en bedrukking zijn duurzaam, zodat u jarenlang plezier van de handdoeken zult hebben. Ze zijn zonder giftige stoffen te gebruiken geproduceerd en geverfd. In de nabije toekomst kunnen wij ook 600 grams handdoeken leveren. Deze zijn nog zachter. Vraag er gerust naar.

Uniek cadeau

Een handdoek met een naam en eventueel een afbeelding, is altijd een uniek cadeau, wat graag in ontvangst zal worden genomen. Het is zo uniek omdat de naam erop staat. Het is dus duidelijk van wie de handdoek is en het cadeau is zeer persoonlijk.

Goedkoop en duurzaam

De handdoek met naam geborduurd is een goedkoop cadautje. We hebben al handdoek beneden een tientje, compeet met naam geborduurd.. De handdoek is van goede duurzame kwaliteit en de borduring geeft het een luxueuze uitstraling en een borduring is ook de meest duurzame manier om een naam op de handdoek te plaatsen.

Wanneer kan ik een handdoek met naam en eventueel een afbeelding geven?

Nu eigenlijk is een handdoek met naam altijd een zeer geschikt cadeau waar de ontvanger altijd blij mee zal zijn. Een handdoek kun je immers altijd gebruiken, en het wordt een heel persoonlijk cadeau doordat de naam erop staat. We willen er enkele gelegenheden uitlichten. De handdoeken zijn bij uitstel geschikt als:

 • Kraamcadeau

 • Huwelijkscadeau 

 • Verjaardagscadeau 

 • Sinterklaascadeau

 • Kerstcadeau

 • Bedankje voor de juf of meester

 • Moederdagcadeau

 • Vaderdagcadeau

 • Cadeau voor Valentijnsdag

 • Afscheidscadeau

 

Welke formaten en soorten handdoeken zijn er?

We hebben veel verschillende formaten en soorten handdoeken:

 • gastendoekje (30 x 50 cm) 
 • handdoek of badhanddoek (50 x 100 cm)
 • sporthanddoek of fitnesshanddoek (30 x 130 cm)
 • badlaken of douchelaken (70 x 140 cm)
 • strandlaken (100 x 180 cm)
 • sauna handdoek (200 X 100 cm)
 • babyhanddoek of badcape met capuchon (80 x 80 cm)
 • bijpassende washandjes bij badhanddoek en badlaken (15x 20 cm)

Een gastendoekje is erg geschikt om in het toilet bij het fonteintje te hangen of op een andere plek waar alleen de handen afgedroogd worden. Het is een  erg leuk idee om in plaats van een bloemetje, zo'n geborduurd gastendoekje te geven als u op visite gaat. Als borduursel voor een gastendoekje voor in  het toilet in het erg leuk om de familienaam en een huisje of kasteel te laten borduren. Ook kun je natuurlijk gewoon een afbeelding kiezen die de ontvanger mooi zal vinden.

Een handdoek of badhanddoek van 50 x 100 is het ideale formaat om je met een niet te grote handdoek af te drogen of om er even je gezicht en handen  mee af te drogen. Ook is het een erg leuk kraamcadeau met naam en afbeelding. Daar zal ook de pasgeborene en zijn of haar ouders veel plezier van beleven. En het zal dus een onvergetelijk cadeau zijn. 

De sporthanddoek of fitnesshanddoek is met zijn formaat  van 30 x 130 cm zeer geschikt om tijdens het sporten om de hals te dragen. Ook is het het ideale formaat om op een sportmatje te leggen. Een ideaal cadeau dus  voor iemand die graag sport.

Het douchelaken of badlaken is lekker groot, en je kunt je daar dan ook heerlijk in wikkelen. Ze zijn rechthoekig van vorm en door hun formaat geschikt  om om je heen te slaan. Voor alle handdoeken geldt dat ze van uitstekende kwaliteit zijn en na jaren van intensief gebruik nog steeds mooi en lekker zacht  zijn.

Het strandlaken is van een dunnere, goed absorberende, kwaliteit badstof, zodat het niet te zwaar en onhandelbaar is om mee te nemen. Zoals de naam  al zegt is het ideaal om mee te nemen naar strand of zwembad en er lekker op te liggen. We hebben het in een roze en blauwe kwaliteit met een leuk schelpenpatroon  erop. Op het stranlaken kan natuurlijk mooi de naam geborduurd worden. Dan is meteen duidelijk van wie het is, als  het soms eens kwijtraakt. Als u een strandlaken wilt bestellen of er informatie over wilt, dan mag u contact met ons opnemen.

De saunahanddoek is natuurlijk geschikt om mee naar de sauna te nemen, zodat je jezelf er helemaal in kunt wikkelen. Maar ook is het geschikt om op het strand of in het zwembad te gebruiken. Het is van een dikke 500 grams kwalitiet, dus heerlijk zacht. Op dit moment hebben wij alleen witte saunalakens,  maar je kunt altijd even contact opnemen of er andere mogelijkheden zijn.

Washandjes zijn er in bijpassende kleuren van de handdoeken en badlakens. Zij kunnen erbij geleverd worden zonder naam geborduurd, maar het is ook  mogelijk om er een naam op de laten borduren. De maat van het borduursel wordt dan max. 6 cm. breed.

De badcape of de babyhanddoek is een vierkante omslagdoek van 80 x 80 cm  met in de punt een capuchon. Zo kan de  handdoek heerlijk om de baby heen geslagen worden en zit de kleine er warm ingewikkeld bij het afdrogen na het badje. Maar hij is ook zeer geschikt als omslagdoek bijv .op het consultatiebureau. En wat is dan leuker dan dat er dan de naam en een leuke afbeelding  op de muts van de babyhanddoek staat?

 

Kleuren van de geborduurde handdoeken

De handdoeken, badlaken en washandjes zijn er momenteel in de kleuren:

 • wit
 • ecru
 •  lichtgrijs
 • antraciet
 • zwart
 • donkerblauw
 • kobaltblauw
 • turquoise
 • limegroen
 • mintgroen
 • fuchsia
 • lichtroze
 • oker
 • steengroen

De kleuren veranderen regelmatig met de mode mee, en kunnen ook tijdelijk uitverkocht zijn. Dus kijk voor de te leveren kleuren bij het produkt. De washandjes zijn in de meeste kleuren leverbaar, maar niet in elke kleur.

Tekst op de handdoeken

Er kan ook een langere tekst op de handdoeken geborduurd worden. Bij sommige handdoeken vind je hier een speciaal vak voor, anders kun je altijd even contact met ons opnemen. Hier wordt een kleine meerprijs voor berekend. De tekst kan in verschillende lettertypes en heel veel mooie kleuren geborduurd worden, zodat je een mooie kleurcombinatie kunt maken.

Handdoek met naam geborduurd. Hoe groot wordt de borduring?

De standaardmaat van de borduring is max. 11 x 11 cm. Per afbeelding kan de maat anders zijn, en als het om een afbeelding en naam gaat, plaatsen wij de afbeelding zo dat naam en afbeelding samen in een veld van max. 11 x 11 cm past (10 x 10 cm  voor de badcapes).

De naam wordt max. 11 cm breed geborduurd. Hierbij kijken wij naar wat een mooi resultaat geeft, dus een naam van bijv. 3 letters kan bijv. iets minder lang worden. In sommige gevallen is het mogelijk om bij de handdoek aan te geven dat u de naam langer geborduurd wilt hebben, tegen een kleine meerprijs. Dit wordt dan ong. 18 cm. Als u dit niet kunt aangeven en u wilt toch van die mogelijkheid gebruik maken, neemt u dan contact met ons op. Dit kan niet bij een badcape.

 

De borduring komt net boven de onderste ingeweven rand van de handdoek (zie de afbeeldingen op de website). Als je de borduring op een andere plaats zou willen hebben, dan kan dat. Geef het dan aan bij de opmerkingen in het winkelmandje.

Kleur van de borduring

De handdoek kan in heel veel verschillende kleuren geborduurd worden. Zo kun je altijd een mooie bijpassende kleur bij de handdoek uitkiezen zodat het een mooi resultaat geeft. De afbeeldingen kunnen ook in een andere kleur dan op de website staat, geborduurd worden, dit mag je dan even in het winkelmandje aangeven.

Kleur van de bedrukte handdoek en kleur van de bedrukking

In de bedrukte handdoeken zal er iets minder keuze aan kleuren zijn. Vraag bij ons naar de mogelijkheden. De bedrukking kan in wit, zwart, roos, fuchsia en zilver verzorgd worden.

Lettertypes borduring en bedrukking

Voor de borduring kunt u kiezen uit ongeveer 10 lettertypes. Staat het door u gewenste lettertype er niet bij, overleg dan even. Voor de bedrukking gebruiken we eigenlijk altijd het lettertype Cooper Black. Als u dit anders wilt kunt u dat ook altijd overleggen.

Handdoek met naam bedrukt

Een nieuwe mogelijkheid is om de handdoeken te laten bedrukken. De bedrukking komt dan op de extra brede ingeweven band te staan. Op dit moment hebben wij daar nog geen afbeeldingen van en staan deze handdoeken nog niet op de website. Laat het ons weten als je hier belangstelling voor hebt, dan sturen wij je foto's en informatie. Een bedrukte naam kan max. 30 cm. breed zijn, maar ook veel minder breed. Dit kunt u aangeven als je contact met ons hebt.

Relatiegeschenk - handdoek met logo

Natuurlijk kunnen wij ook handdoeken met logo's borduren. Voor het maken van het logo rekenen wij een eenmalig bedrag. De kosten van het borduren kunnen als het een erg ingewikkeld patroon is, iets hoger liggen, maar kunnen bij een eenvoudiger patroon en een hogere oplage ook juist lager liggen. De geborduurde handdoeken hebben altijd een luxe uitstraling, zijn mooi en duurzaam en zijn een betaalbaar relatiegeschenk. Vraag gerust om informatie, wij helpen graag.

Borduren of bedrukken?

Als je de handdoeken laat borduren, dan heeft dat een luxe, duurzame uitstraling. De borduring blijft ook lang mooi. Om de borduring mooi op de handdoek te krijgen gebruiken wij onder de borduring een wateroplosbaar folie. Het kan zijn dat hier nog resten van zichtbaar zijn. Er zordt dan ook altijd aangeraden de handdoek voor het eerste gebruik te wassen, dan lossen deze resten vanzelf in het water op.

Een handdoek met een bedrukking heeft een andere, meestal strakkere, uitstraling. Doordat de naam op de band wordt gedrukt geeft dat ook een ander beeld. Ook een handdoek met bedrukking is duurzaam.

Handdoek met naam kopen.