Menu
Winkelwagen

 

Mededeling: Helaas liggen momenteel de werkzaamheden voorlopig stil vanwege een zwaar ongeval.
Wij houden u op de hoogte wanneer de situatie veranderd. Met vriendelijke groet, Borduurvlindertje.

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 75,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Huwelijkscadeau met namen

Huwelijkscadeau met naam en datum en desgewenst een leuke toepasselijke afbeelding. Wat is er peroonlijker en unieker dan een cadeau ter gelegenheid van een huwelijk of een huwelijksjubileum, geborduurd met de namen en de huwelijksdatum. Dit wordt het unieke trouwcadeau. Het is zelfs mogelijk om de afbeelding van het trouwkaartje te borduren (tegen meerprijs). In deze rubriek hebben we wat voorbeelden van artikelen die leuk als huwelijkscadeau zouden zijn, zoals: handdoeken, keukendoek en theedoek, schorten,  huwelijksbeer en meer. De namen en datum kunnen natuurlijk op elk artikel uit de winkel geborduurd worden. Zoekt u nog iets anders, neemt u gerust contact met ons op, er is zeer veel mogelijk.


Badlaken met naam van goede kwaliteit (140x70) in diverse kleuren geborduurd. Dit mooie douchelaken is een mooi en persoonlijk cadeau.  Leuk als bijv. huwelijkscadeau, verjaardagscadeau, cadeau voor sinterklaas of kerst, natuurlijk als kraamcadeau en voor vele andere gelegenheden. Washandj..
€15,95
Kussen met naam en afbeelding naar wens bedrukt. Afmeting 40x40. Omdat elk kussen uniek in ontwerp wordt, vragen wij u om contact met ons op te nemen ( borduurservice@borduuvlindertje.nl of 0318-637406) om te bespreken hoe uw kussen gaat worden.Er zijn heel veel afbeeldingen en onderwerpen mogelijk,..
€13,50
Een heerlijk zachte leuke, lichtgekleurde huwelijksbeer van 45 cm, van uitstekende kwaliteit, met t-shirt waarop de namen met 2 harten en de huwelijksdatum geborduurd wordt. Een zeer uniek, persoonlijk cadeau bij een huwelijk, deze huwelijksbeer. Ook zeer geschikt als Valentijncadeau, dan kan de dat..
€21,95
Goede kwaliteit badlaken (140X70, 500 grams)  in diverse kleuren, geborduurd met namen en afbeelding, (keuze uit veel verschillende afbeeldingen) en huwelijksdatum. Origineel als persoonlijk en onvergetelijk huwelijkscadeau. Washandjes zijn apart bij te bestellen. Als u de afbeelding met hartje..
€19,95
Goede kwaliteit handdoek (50x100)  in diverse kleuren, geborduurd met namen, afbeelding, (keuze uit veel verschillende afbeeldingen) en huwelijksdatum. Een  persoonlijk en onvergetelijk huwelijkscadeau. Leuk om als set te geven in verschillende kleuren 1 voor hem en 1 voor haar. Bij de afb..
€15,95
Washandje met naam geborduurd.  Het is alleen mogelijk om de naam klein op het washandje te borduren, de naam wordt max. 6 cm breed. Voor een naam van 3 letters is dit een prima grootte. Voor een naam met 8 of 9 letters zal het wat klein uitvallen, maar het is wel mogelijk. De washandjes zijn b..
€7,95
Washandje bijpassend bij een handdoek of badlaken. Dit washandje wordt niet geborduurd. In dezelfde kleuren als de handdoeken en badlakens verkrijgbaar. Het washandje is van een lekker zachte kwaliteit badstof, 500 gram/m2. Leuk om bij een geborduurde handdoek of badlaken te geven. Het is ook mogeli..
€2,50
Leuke beer van 47 cm met t-shirt waarop afbeelding met namen van het bruidspaar  en de huwelijksdatum geborduurd met 2 harten. Een leuk orgineel cadeau wat door de namen van het bruidspaar  en de huwelijksdatum heel uniek en persoonlijk is. De beer is bruin. Een zeer origineel, persoonlijk..
€20,95
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 13

Huwelijkscadeau met naam

Een huwelijksfeest in het verschiet? Wat moet je dan toch geven? Je hoeft niet langer te zoeken. Bestel een huwelijkscadeau met naam bij Het Borduurvlidnertje. Op onze cadeaus staan de namen en de huwelijksdatum en ook, als je dat wilt, een leuke, toepasselijke afbeelding. Het perfecte persoonlijke huwelijkscadeau. Wij hebben veel keuze, het trouwcadeau met naam wordt met veel zorg en liefde geborduurd en wij pakken het gratis feestelijk in folie in. Bovendien zijn onze cadeaus niet duur

Trouwcadeau

Je vraagt je af, welk trouwcadeaus hebben jullie dan zoal? Natuurlijk is bijna elk cadeau wat op de site staat geschikt om als trouwcadeau te geven. Bijzonder geschikt en veel gegeven zijn:

  • Handdoek of badlaken met namen, huwelijksdatum en afbeelding. De handdoeken zijn er in 2 formaten. De gewone handdoek van 50x 100 cm en het douchelaken van 140 x 70 cm. Ze zijn er in veel kleuren en we hebben veel leuke afbeeldingen. Heel veel gevraagd is het patroontje met de in elkaar gevlochten harten waarin de trouwdatum wordt geborduurd. Onder de harten komen dan de namen te staan.
  • Huwelijksbeer: Een leuke beer met een t-shirtje met daarop een afbeelding (meestal dezelfde harten) en de namen en de huwelijksdatum. Dit is echt een bewaarcadeau. Nutuurlijk zijn er ook andere knuffelberen die hiervoor in aanmerking komen. Ook kunnen de namen en huwelijksdatun bij veel knuffels op de voetjes geborduurd worden.
  • Huwelijkskussen: Een leuke kussenhoes met daarop een leuke afbeelding en de namen en huwelijksdatum van het bruidspaar. Dit kussen wordt bedrukt.
  • Keukenset:
  • Schorten: De liefde van de man (en vrouw) gaat door de maag. Wat is er dan leuker om het bruidspaar elk een mooi geborduurd schort cadeau te doen, met een leuke, symbolische, afbeelding en de namen en de huwelijksdatum?

Persoonlijk huwelijkscadeau

Wat is er nu leuker dan een huwelijkscadeau te geven en te krijgen dat persoonlijk is? En wat is er nu persoonlijker dan een cadeau met de namen van het bruidspaar en de huwelijksdatum? En natuurlijk wordt het nog mooier door er een mooie afbeelding bij te zetten van 1 van de symbolen van de liefde of het huwelijk, of gewoon een afbeelding die het bruidspaar aanspreekt. Al onze cadeaus zijn persoonlijk en daardoor dus uniek. Zeker het perfecte trouwcadeau.

Huwelijkssymbolen en hun betekenis.

Enige symbolen van het huwelijk, met hun betekenis, die wij kunnen borduren:

  • Trouwringen: Een ring heeft geen begin en geen eind en staat dus voor de onvergankelijkheid. De ring wordt dus gezien als het symbool van eeuwige trouw.
  • Duiven: Duiven staan voor vrede, vrijheid en geluk. Het loslaten van duivan tijens een huwlijksplechtigheid staat voor eeuwige trouw en elkaar de vrijheid geven
  • Bruidstaart: Een gestapelde bruidstaart wordt vaak door het bruidspaar samen aangesneden en daarna aan alle gasten uitgedeeld. Oorspronkelijk is de bruidstaart en het ritueel eromheen een symbool voor de vruchtbaarheid.
  • Bruidsjurk: Een bruidsjurk heeft door de eeuwen heen vele kleuren gehad. Een witte bruidsjurk is het symbool voor reinheid. Tegenwoordig dragen de meeste bruiden een champagne of creme-kleurige bruidsjurk. Wij hebben een leuke afbeelding van een bruidspaar, wat (bijna) overal op geborduurd kan worden.
  • Harten: Dit is natuurlijk niet een symbool speciaal voor een huwelijk, maar wel het symbool voor de liefde. En zonder liefde geen huwelijk. Een afbeelding die heel veel geborduurd wordt is de in elkaar gevlochten harten met de huwelijksdatum daarin geborduurd. De namen van het bruidspaar komen dan eronder te staan. Dit wordt heel veel gedaan op een set handdoeken. Ook andere harten kunnen wij borduren.

 

 

Blijvend huwelijkscadeau

Bij zoiets belangrijks en unieks in je leven, wil je natuurlijk graag iets blijvends ontvangen en geven . En onze cadeaus zijn blijvend. De handdoeken met namen en datum bijv. gaan erg lang mee, en daar zal men jaren plezier van hebben. Ook een huwelijkskussen of huwelijksbeer zal heel lang meegaan. De beer is natuurlijk het pronkstuk in de woonkamer en verhuisd misschien later wel naar de kinderkamer. Het kussen blijft met recht een blijvend aandenken. 

25 jaar getrouwd cadeau

Een zilveren bruiloft. 25 jaar gelukkig bij elkaar. Dat verdient ook een mooi en blijvend cadeau. Meestal komt de gever van zo'n cadeau met een eigen idee hoe zoiets eruit moet zien. Maar je kunt natuurlijk ook ideeen opdoen op onze site. Na 25 jaar zullen er wel wat handdoeken versleten zijn, en kunnen daar mooie herinneringshanddoeken voor in de plaats komen. Maar ook een kussen of schorten zijn een perfect cadeau.

Cadeau 40 jaar getrouwd.

Als je 40 jaar getrouwd bent, vier je je robijnen huwelijk. Als je 40 jaar bij elkaar bent is dat natuurlijk vaak reden tot veel dankbaarheid . En reden tot het geven van een feestje. Bij een feestje horen cadeaus. Genoeg inspiratie voor een uniek, persoonlijk en onvergetelijk cadeau voor een robijnen bruiloft vindt je op onze site. Een idee is het om het in het robijnrood te laten uitvoeren. Neem contact met ons op, zodat we samen het ultieme cadeau voor een robijnen huwelijksfeest kunnen samenstellen.

50- jarig huwelijk cadeau.

Als 50 jaar getrouwd bent dan vier je je gouden huwelijksfeest. Natuurlijk een mooie gelegenheid om een borduring op een blijvend cadeau in goudkleur te laten uitvoeren. Bijv. 2 in elkaar gevlochten gouden ringen, met 50 erboven en de namen van het bruidspaar en de datum van het jubileum eronder. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Ik help je graag om een keuze te maken. Ook een leuk idee is het om een plaid te laten maken met de namen van alle kinderen en kleinkinderen erop. Zomaar een ideetje, maar wel erg leuk. Ook een kussen met een foto van kinderen en kleinkinderen, al dan niet samen met het gouden echtpaar, is mogelijk

.

Wil je bestellen, kijk dan hier. Je mag ons natuurlijk ook altijd mailen (borduurservice@borduurvlindertje.nl) of bellen (0318-637406)