Menu
Winkelwagen

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de website op zijn best te laten functioneren...

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 60,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Huwelijkscadeau met namen

Huwelijkscadeau met naam en datum en desgewenst een leuke toepasselijke afbeelding. Wat is er peroonlijker en unieker dan een cadeau ter gelegenheid van een huwelijk of een huwelijksjubileum, geborduurd met de namen en de huwelijksdatum. Het is zelfs mogelijk om de afbeelding van het trouwkaartje te borduren (tegen meerprijs). In deze rubriek hebben we wat voorbeelden van artikelen die leuk als huwelijkscadeau zouden zijn, zoals: handdoeken, keukendoek en theedoek, schorten,  huwelijksbeer en meer. De namen en datum kunnen natuurlijk op elk artikel uit de winkel geborduurd worden. Zoekt u nog iets anders, neemt u gerust contact met ons op, er is zeer veel mogelijk.


Badlaken met naam van goede kwaliteit (140x70) in diverse kleuren geborduurd. Dit mooie douchelaken is een mooi en persoonlijk cadeau.  Leuk als bijv. huwelijkscadeau, verjaardagscadeau, cadeau voor sinterklaas of kerst, natuurlijk als kraamcadeau en voor vele andere gelegenheden. Washandje apart bi..
€15,50
Excl. BTW:€12,81
Goede kwaliteit handdoek (50x100)  in diverse kleuren, geborduurd met namen, afbeelding, (keuze uit veel verschillende afbeeldingen) en huwelijksdatum. Een  persoonlijk en onvergetelijk huwelijkscadeau. Leuk om als set te geven in verschillende kleuren 1 voor hem en 1 voor haar. Bij de afb..
€15,75
Excl. BTW:€13,02
Leuke beer van 47 cm met t-shirt waarop afbeelding met namen van het bruidspaar  en de huwelijksdatum geborduurd met 2 harten. Een leuk orgineel cadeau wat door de namen van het bruidspaar  en de huwelijksdatum heel uniek en persoonlijk is. De beer is bruin. Een zeer origineel, persoonlijk en uniek ..
€20,95
Excl. BTW:€17,31
Een heerlijk zachte leuke, lichtgekleurde huwelijksbeer van 45 cm, van uitstekende kwaliteit, met t-shirt waarop de namen met 2 harten en de huwelijksdatum geborduurd wordt. Een zeer uniek, persoonlijk cadeau bij een huwelijk, deze huwelijksbeer. Ook zeer geschikt als Valentijncadeau, dan kan de dat..
€20,95
Excl. BTW:€17,31
Goede kwaliteit badlaken (140X70, 500 grams)  in diverse kleuren, geborduurd met namen en afbeelding, (keuze uit veel verschillende afbeeldingen) en huwelijksdatum. Origineel als persoonlijk en onvergetelijk huwelijkscadeau. Washandjes zijn apart bij te bestellen. Als u de afbeelding met hartjes met..
€18,95
Excl. BTW:€15,66
Katoenen placemat, geborduurd met afbeelding, namen en huwelijksdatum. Leuk als origineel en persoonlijk huwelijkscadeau.  Keuze uit erg veel afbeeldingen. Geef een uniek en onvergetelijk huwelijkscadeau. Ook aantrekkelijk om samen met meer keukencadeaus te geven, zoals een schort en keuken- en..
€10,95
Excl. BTW:€9,05
Schort geborduurd met namen bruidspaar en eventueel de trouwdatum. Een zeer origineel huwelijkscadeau. Wij borduren er voor u een leuke afbeelding op. U kunt kiezen uit veel afbeedlingen. Heel vaak wordt er voor harten gekozen. Een zeer uniek, origineel en persoonlijk cadeau. Het leukste is het natu..
€18,95
Excl. BTW:€15,66
Thee- en keukenhanddoek, beiden geborduurd met namen, afbeelding en huwelijksdatum (zonder pannenlap).  Een zeer origineel en uniek huwelijkscadeau. Maak uw keuze uit vele afbeeldingen. ..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Gastendoekje als huwelijkscadeau met namen, afbeelding en huwelijksdatum geborduurd. Goede kwaliteit gastendoekje (30x50). Het gastendoekje heeft een geweven rand. Keuze uit vele afbeeldingen. De borduring komt net boven de onderste geweven rand. Een leuk en uniek huwelijkscadeau.Dit handdoekje zal ..
€11,00
Excl. BTW:€9,09
Kussen met naam en afbeelding naar wens bedrukt. Afmeting 40x40. Omdat elk kussen uniek in ontwerp wordt, vragen wij u om contact met ons op te nemen ( borduurservice@borduuvlindertje.nl of 0318-637406) om te bespreken hoe uw kussen gaat worden.Er zijn heel veel afbeeldingen en onderwerpen mogelijk,..
€12,50
Excl. BTW:€10,33
Schort met naam en afbeelding geborduurd
Aanbevolen
Schort met naam en afbeelding. Zoekt je ook het perfecte cadeau voor iemand die vaak in de keuken staat? Dan heb je dat gevonden. Geeft een schort met naam. De naam en afbeelding wordt geborduurd. Het schort is van een mooie kwaliteit. 65% katoen en 35 % polyester. Het is een halterschort, waarvan d..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Schort, haltermodel, met naam geborduurd. De halterband is verstelbaar. Geborduurd met naam naar wens (max. 9 letters, anders meerprijs). Als cadeau voor een verjaardag, vader- en moederdag, kerst en vele andere gelegenheden. Ook zeer leuk als huwelijkscadeau 1 voor hem en 1 voor haar. In verschille..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14