Menu
Winkelwagen

 

Mededeling: Helaas liggen momenteel de werkzaamheden voorlopig stil vanwege een zwaar ongeval.
Wij houden u op de hoogte wanneer de situatie veranderd. Met vriendelijke groet, Borduurvlindertje.

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 75,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Speciale aanbiedingen

Beer met naam. Ook de geboortedatum wordt op het t- shirtje geborduurd. De heerlijke zachte beer is 45 cm groot, en is van goede kwaliteit. Deze beer heeft een lichte kleur. Wil je de donkere beer kijk dan bij geboortebeer met naam en geboortedatum geborduurdDe beer met naam en geboortedatu..
€19,95 €21,95
Geboortebeer met naam en geboortedatum geborduurd, Grote knuffelbeer, 45 cm hoog! Geborduurd met naam en  geboortedatum van de baby in de door u gewenste kleur op het t-shirtje. De beer is donkerbruin.De geboortebeer met naam en geboortedatum geborduurd is heerlijk zacht. De t-shirtjes zijn..
€19,95 €21,95
Giraf knuffel met naam en datun op t-shirt. Zoek je een uniek kraamcadeautje of cadeau voor een kind? Geef deze unieke giraf! De giraf is zo uniek omdat hij of zij een t-shirtje draagt met daarop de naam van het kind geborduurd. Voor het t-shirtje kun je kiezen tussen 7 lleuke kleuren. Voor een..
€19,95 €21,95
Knuffel hond met naam. Een heerlijke zachte knuffel met lekkere lange oren die kleine handjes makkelijk kunnen vasthouden. Dit unieke cadeau draagt een t-shirtje met daarop de naam en geboortedatum van het kindje. Bij een ouder kindje kun je de geboordtedatum natuurlijk ook weglaten, of de datum van..
€19,95 €21,95
Grote aap van 45 cm met een leuk t- shirtje aan. Op het t-shirtje wordt de naam geborduurd. Ook kan de geboortedatum onder de naam geborduurd worden. Dit is erg leuk als het voor een baby is. Voor een groter kindje is misschien alleen de naam leuker. De t-shirtjes zijn er in 7 leuke kleuren (zie de ..
€19,95 €21,95
Knuffelbeer met naam. Deze beer is 45 cm hoog en is heerlijk knuffelbaar. Het leuke aan deze beer is dat hij voetjes heeft die afritsbaar zijn. Daardoor kan er op die voetjes een naam en een geboortedatum geborduurd worden. Dit is bij de prijs inbegrepen. Ook kun je achter die ritsjes nog als extra ..
€24,95 €25,95
Olifant knuffel met naam. Ben je op zoek naar HET kraamcadeau. Geeft dan deze schattige olifant met naam en geboortedatum. De naam en de geboortedatum worden op een shirtje geborduurd. De shirtjes zijn er in  verschillende kleuren. De olifant is heerlijk zacht en van het merk Funnies. De maat v..
€19,95 €21,95
Speendoekje olifant met naam. Wil je nooit meer het knuffeldoekje of de speen van je kindje kwijt zijn? Of zoek je juist een uniek, persoonlijk en erg nuttig cadeautje? Dit knuffeldoekje wat een meteen een speendoekje is, is ideaal. Zowel alleen als knuffeldoekje als alleen als speendoekje te g..
€7,95 €10,25
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 13