Menu
Winkelwagen

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de website op zijn best te laten functioneren...

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 60,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Speciale aanbiedingen

Speendoekje olifant met naam. Wil je nooit meer het knuffeldoekje of de speen van je kindje kwijt zijn? Of zoek je juist een uniek, persoonlijk en erg nuttig cadeautje? Dit knuffeldoekje wat een meteen een speendoekje is, is ideaal. Zowel alleen als knuffeldoekje als alleen als speendoekje te g..
€9,25 €10,25
Excl. BTW:€7,64
Rugtasje en een handdoek met naam.Je hoeft je nooit meer af te vragen van wie de handdoek of het tasje is, de naam staat erop! Samen besteld extra voordelig. Zeer geschikt als gymtas, zwemtas of schooltas. De handdoek wordt geborduurd en het rugtasje wordt bedrukt.De rugtas meet 33 x 44 cm e..
€17,50 €19,70
Excl. BTW:€14,46
Rugtasje (45x34) en een badlaken (70x140) met naam.Je hoeft je nooit meer af te vragen van wie het badlaken of het tasje is, de naam staat erop! Ideaal voor babyzwemmen, peuterzwemmen, zwemles en noem maar op. Samen besteld extra voordelig.De handdoek wordt geborduurd, het tasje wordt bedruk..
€21,95 €23,90
Excl. BTW:€18,14
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3