Menu
Winkelwagen

 

Mededeling: Helaas liggen momenteel de werkzaamheden voorlopig stil vanwege een zwaar ongeval.
Wij houden u op de hoogte wanneer de situatie veranderd. Met vriendelijke groet, Borduurvlindertje.

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 75,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Keukencadeau met naam

Diverse artikelen voor in de keuken, die u als een zeer persoonlijk cadeau kunt laten maken met de naam en desgewenst een toepasselijke afbeelding. Ideaal als huwelijkscadeau, verjaardagscadeau, cadeau voor moeder- of vaderdag of voor de Sint of Kerst.


Leuk kinderschort met naam geborduurd of bedrukt. Een erg leuk, origineel en voordelig cadeau voor de kleine keukenprinsen en -prinsessen. Elk kind is blij met zo'n leuk schort met zijn of haar eigen naam erop. Ook een erg leuk idee voor een kinderfeestje waarin gekookt of gebakken wordt. Elk kind n..
€12,50
Placemat van katoen, geborduurd met afbeelding en naam. Leuk als origineel cadeau voor moederdag, vaderdag of voor een verjaardag. Ook een goed idee voor kinderen. Een tip is om een leuke placemat met naam en eventuele afbeelding door ons te laten maken en bij een kinderfeestje cadeau te geven. Pret..
€9,95
Schort, haltermodel,  mooie  kwaliteit. Halterband is verstelbaar. Bedrukt met naam naar wens (max. 10 letters anders meerprijs) en mooie afbeelding. Wij hebben nog geen afbeelding van een bedrukte schort voor u, als voorbeeld hebben wij een geborduurde schort geplaatst. Als u wilt zien ho..
€15,95
Schort met naam en afbeelding geborduurd
Aanbevolen
Schort met naam en afbeelding. Zoekt je ook het perfecte cadeau voor iemand die vaak in de keuken staat? Dan heb je dat gevonden. Geeft een schort met naam. De naam en afbeelding wordt geborduurd. Het schort is van een mooie kwaliteit. 65% katoen en 35 % polyester. Het is een halterschort, waarvan d..
€16,95
Schort met naam geborduurd. Het schort heeft een haltermodel. De halterband is verstelbaar. Geborduurd met naam naar wens (max. 9 letters, anders meerprijs).Als cadeau voor een verjaardag, vader- en moederdag, kerst en vele andere gelegenheden. Ook zeer leuk als huwelijkscadeau 1 voor hem e..
€14,50
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5