Menu
Winkelwagen

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de website op zijn best te laten functioneren...

Keukencadeau met naam

Diverse artikelen voor in de keuken, die u als een zeer persoonlijk cadeau kunt laten maken met de naam en desgewenst een toepasselijke afbeelding. Ideaal als huwelijkscadeau, verjaardagscadeau, cadeau voor moeder- of vaderdag of voor de Sint of Kerst.


Leuk kinderschort met naam geborduurd of bedrukt. Een erg leuk, origineel en voordelig cadeau voor de kleine keukenprinsen en -prinsessen. Elk kind is blij met zo'n leuk schort met zijn of haar eigen naam erop. Ook een erg leuk idee voor een kinderfeestje waarin gekookt of gebakken wordt. Elk kind n..
€10,95
Excl. BTW:€9,05
Placemat van katoen, geborduurd met afbeelding en naam. Leuk als origineel cadeau voor moederdag, vaderdag of voor een verjaardag. Ook een goed idee voor kinderen. Een tip is om een leuke placemat met naam en eventuele afbeelding door ons te laten maken en bij een kinderfeestje cadeau te geven. Pret..
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Schort, geborduurd met naam en afbeelding. Een goede kwaliteit halterschort van  formaat 70 x 85 cm. Het schort is van een goede kwaliteit 35% katoen en 65% polyester. Er kan een afbeelding op het keukenschort geborduurd worden en natuurlijk een naam. U heeft keuze uit vele afbeeldingen en lettertyp..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Schort, haltermodel,  mooie  kwaliteit. Halterband is verstelbaar. Bedrukt met naam naar wens (max. 10 letters anders meerprijs) en mooie afbeelding. Wij hebben nog geen afbeelding van een bedrukte schort voor u, als voor beeld hebben wij een geborduurde schort geplaatst. Als u wilt zien hoe bedrukt..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Schort, haltermodel, met naam geborduurd. De halterband is verstelbaar. Geborduurd met naam naar wens (max. 9 letters, anders meerprijs). Als cadeau voor een verjaardag, vader- en moederdag, kerst en vele andere gelegenheden. Ook zeer leuk als huwelijkscadeau 1 voor hem en 1 voor haar. In verschille..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Mooie- thee- en keukenhanddoek, beiden geborduurd met (dezelfde) naam en afbeelding. Een zeer persoonlijk cadeau.  Wij gaan met zorg dit onvergetelijke cadeau voor u borduren. U kunt een leuke afbeelding uit onze afbeeldingen kiezen en de naam komt daaronder te staan. Het geheel wordt in de punt van..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6