Menu
Winkelwagen

 

Mededeling: Helaas liggen momenteel de werkzaamheden voorlopig stil vanwege een zwaar ongeval.
Wij houden u op de hoogte wanneer de situatie veranderd. Met vriendelijke groet, Borduurvlindertje.

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 75,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Knuffel met naam

Knuffel met naam.  De naam en de geboortedatum worden  geborduurd. Kies uw favoriete knuffel. Keuze uit grote en kleine knuffels in verschillende uitvoeringen. Goede kwaliteit heerlijk zacht, veel keuze. O.a. verschillende soorten beren, olifant, giraffe, koe, aap enz. Kraamcadeaus met een naam zijn altijd een schot in de roos, omdat de ouders immers de naam zelf hebben uitgezocht en die dus mooi vinden. De grote knuffels zijn ook geschikt als herinneringscadeau voor andere gelegenheden zoals huwelijk, verjaardag enz. Andere babycadeautjes vindt je onder kraamcadeau met naam We hebben ook veel knuffeldoekjes. Die vindt je onder knuffeldoekjes met naam.

De kleine knuffels (30 cm) staan nog niet op de de website, Ze kosten incl. t-shirtje met naam en geboortedatum geborduurd € 14,50. Neem hiervoor contact met ons op: info@borduurvlindertje.nl

Op dit moment zijn bijna alle grote knuffels met geborduurde voetjes uitverkocht. Alleen de leeuwen zijn er nog. In plaats hiervan hebben wij andere knuffels met t-shirt met daarop de naam en geboortedatum geborduurd. Apen, beer Boris, giraf, olifant en een hond.


Beer met naam. Ook de geboortedatum wordt op het t- shirtje geborduurd. De heerlijke zachte beer is 45 cm groot, en is van goede kwaliteit. Deze beer heeft een lichte kleur. Wil je de donkere beer kijk dan bij geboortebeer met naam en geboortedatum geborduurdDe beer met naam en geboortedatu..
€19,95 €21,95
Geboortebeer met naam en geboortedatum geborduurd, Grote knuffelbeer, 45 cm hoog! Geborduurd met naam en  geboortedatum van de baby in de door u gewenste kleur op het t-shirtje. De beer is donkerbruin.De geboortebeer met naam en geboortedatum geborduurd is heerlijk zacht. De t-shirtjes zijn..
€19,95 €21,95
Giraf knuffel met naam en datun op t-shirt. Zoek je een uniek kraamcadeautje of cadeau voor een kind? Geef deze unieke giraf! De giraf is zo uniek omdat hij of zij een t-shirtje draagt met daarop de naam van het kind geborduurd. Voor het t-shirtje kun je kiezen tussen 7 lleuke kleuren. Voor een..
€19,95 €21,95
Knuffel hond met naam. Een heerlijke zachte knuffel met lekkere lange oren die kleine handjes makkelijk kunnen vasthouden. Dit unieke cadeau draagt een t-shirtje met daarop de naam en geboortedatum van het kindje. Bij een ouder kindje kun je de geboordtedatum natuurlijk ook weglaten, of de datum van..
€19,95 €21,95
Grote aap van 45 cm met een leuk t- shirtje aan. Op het t-shirtje wordt de naam geborduurd. Ook kan de geboortedatum onder de naam geborduurd worden. Dit is erg leuk als het voor een baby is. Voor een groter kindje is misschien alleen de naam leuker. De t-shirtjes zijn er in 7 leuke kleuren (zie de ..
€19,95 €21,95
Knuffelbeer met naam. Deze beer is 45 cm hoog en is heerlijk knuffelbaar. Het leuke aan deze beer is dat hij voetjes heeft die afritsbaar zijn. Daardoor kan er op die voetjes een naam en een geboortedatum geborduurd worden. Dit is bij de prijs inbegrepen. Ook kun je achter die ritsjes nog als extra ..
€24,95 €25,95
Konijn met naam. Een schattig knuffelkonijntje met lange oren waarop de naam en desgewenst ook de geboortedatum geborduurd kan worden. Het konijntje is heerlijk zacht en heeft een klein rammeltje. Het is er in zachte kleurtjes en zal het ultieme kraamcadeau zijn. Maar is ook zeer geschikt als b..
€10,95
Olifant knuffel met naam. Ben je op zoek naar HET kraamcadeau. Geeft dan deze schattige olifant met naam en geboortedatum. De naam en de geboortedatum worden op een shirtje geborduurd. De shirtjes zijn er in  verschillende kleuren. De olifant is heerlijk zacht en van het merk Funnies. De maat v..
€19,95 €21,95
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 13

Knuffel met naam

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor baby en kind? Geef dan een knuffel met naam. Altijd prijs. Als kraamcadeau heeft het cadeau altijd een grote meerwaarde omdat de naam van het kind erop staat. De naam is door de ouders zelf gekozen en wordt dus altijd mooi gevonden. Als je dat dan ook nog eens prominent op een cadeau ziet staan, en dat cadeau is ook nog eens blijvend, dan kan het niet anders dan dat het cadeau met vreugde ontvangen en gekoesterd wordt.

Ook oudere kinderen doe je een groot plezier met een knuffel met naam. Zomaar voor een verjaardag maar ook in een moeilijke periode. Dan zal zo'n beer onmisbaar worden.

Onze knuffels met naam hebben allemaal een zeer hoog knuffelgehalte en zijn heerlijk zacht.

Onmisbare knuffel.

Waarom hechten kinderen zich zo gauw aan hun knuffel en waarom is het dus zo'n goed cadeau?

Heel veel kinderen hechten zich erg aan hun knuffel. Hun knuffel is immers altijd bij ze. Dus als papa en mama niet bij ze zijn, kan de knuffel hen vervangen. Ze hechten zich aan hun vader en moeder,, de knuffel is altijd bij hen, de vader en moeder echter niet, dus het is min of meer een gewoonte dat ze zich aan zo'n dier of lapje hechten. (Ria Kohnstam, klein ontwikkelingspsychologie) Zie ook dit artikel op mama.zo

Geboorteknuffel

En welke geboorteknuffels met naam en geboortedatum zijn er dan zoal?

Geboortebeer met naam:

Een absolute topper is de geboortebeer. Deze knuffelbeer heeft óf voetjes die afritsbaar zijn en waarop dus aan de ene kant de naam en aan de andere kant de geboortedatum (of bijv. de tweede naam) geborduurd kan worden. Iets anders kan natuurlijk ook altijd op de voetjes geborduurdworden. Óf de beer heeft een leuk t-shirtje waarop de naam en geboortedatum of iets anders (bijv. een logo) geborduurd kan worden. De beer met afritsbare voetjes kan natuurlijk ook nog een leuk shirtje aankrijgen.

De beer is er in 3 uitvoeringen:

  1. De traditionele lichte variant met een leuke krullige vacht. Dit is een zeer geliefde beer die de lieveling van elke baby en kind zal worden. Hij is 45 cm hoog. Deze is verkrijgbaar in zowel de uitvoering met de afritsbare voetjes als met een t-shirtje. Een beer met naam en geboortebdatum op de voetjes kan natuulijk ook altijd een leuk gekleurd of juist ecru-kleurig shirtje krijgen.

  2. Een mooie lichte variant met gladde vacht. Deze is vrij nieuw in onze schop en zal ook zeker een topper worden. Deze beer is er zowel met de voetjes geborduurd als met een t-shirtje. Hij heeft ook een hoogte van 45 cm. En van deze beer is er ook een kleine variant van 30 cm met een t-shirtje.

  3. Een donkerbruine beer van 47 cm lang. Hij is heerlijk zacht en heeft een zeer hoog knuffelgehalte. Deze geboortebeer krijgt een leuk t-schirtje aan wat in 5 kleuren verkrijgbaar is. Op het shirtje kan van alles geborduurd worden, waaronder natuurlijk de naam en geboortedatum. Deze beer is er ook in een kleinere uitvoering van 30 cm.

Knuffelaap

Dit is een grijze aap, die erg geliefd is bij zowel kleineren als grotere kinderen. Ook dis deze aap erg geschikt om als herinneringsknuffel te dienen. Bijv. bij een begrafenis van een opa of oma. De aap is 45 cm, de afritsbare voetjes zijn geschikt om er iets op te borduren. Natuurlijk kan ook deze aap een leuk gekleurd of ecru shirtje aankrijgen, al dan niet geborduurd. De iedeale knuffel met naam

knuffel giraffe

Een fleurige knuffel met naam, die zeker in de smaak zal vallen. Van dezelfde grootte als de andere knuffels met borduurbare voetjes (45 cm) 

Knuffel schaap

Ook erg leuk als mascotte. Dit heerlijke zachte en lieve schaap is een vreemde eend in de bijt. Op dit knuffelschaap wordt de naam en geboortedatum (of iets anders als je dat wilt) op de buik geborduurd. Deze knuffel heeft een uitneembare vulling, waardoor het mogelijk is om op de buik van het schaap te borduren. Dit is echt een origineel en uniek en natuurlijk persoonlijk cadeau.

Behalve als knuffel voor kinderen is dit schaap ook erg geschikt om als mascotte te dienen. Daartoe kan de naam van de club of iets dergelijks op de buik geborduurd worden. Als tijd van de overwinning verzekerd als deze mascotte aanwezig is...

Pluchen hond

Dit is een heerlijke knuffel met lekker lange oren waaraan het makkelijk kan worden meegesleept. Met een lengte van 45 cm en voetjes die afritsbaar zijn en daarom geborduurd kunnen worden een onvergetelijk persoonlijk cadeau. De knuffel is heerlijk zacht.

Slingeraap

Knuffelaapte van voetjes tot en met uitgestrekte armpjes, waaraan het hangt, 45 cm, De handjes hebben klittenband zodat het beertje overal aan kan hangen. Echt een heel leuk cadeautje wat ook oudere kinderen graag in hun kamer zullen willen hebben hangen. Het aapje heeft een speciaal voor dit aapje geschikt ecrukleurig t-shirtje waarop de naam gedrukt wordt. Als je liever wilt dat de naam geborduurd wordt mag je dat doorgeven.

Eenhoorn knuffel

Een ongelooflijk schattig, zacht en knuffelbare knuffel in de trendy vorm van een eenhoorn of unicorn. Het is zeker dat elk meisje hier blij mee is. Op de vleugel wordt aan de ene kant de naam en aan de andere kant de geboortedatum geborduurd. De luche knuffel meet 40 cm en is in het wit met roze uitgevoerd. Succes bij het geven van dit onvergetelijk cadeau verzekerd.

Kleine knuffels:

Behalve de grote knuffels hebben we ook nog verscheidene schattige kleine knuffels. Deze zijn allemaal 30 cm hoog en hebben een t-shirtje dat in verschillende leuke kleuren verkrijgbaar is. Op dit shirtje wordt dan de naam weer geborduurd of gedrukt. Ook een geboortedatum kan erop. De kleine knuffels zijn behalve als een enkel cadeautje ook erg leuk om in een kraammandje te verwerken. Laat je fantasie gaan, geef aan mij door wat je in zo'n mandje wilt en je krijgt van mij een prijsopgave.

De kleine knuffels die we op het moment van schrijven hebben zijn deze, maar er kan zomaar een knuffel bijkomen en ook vanaf gaan. Dus kijk even welke we op dit moment op voorraad hebben:m

Giraffe

Hond

Leeuw

Donkerbruine beer

Beer Boris (gladde vacht)

Kraammanden

Zoals al eerder gezegd zijn de knuffels erg leuk in een kraammand, zowel de grote als de kleinere uitvoeringen. Kijk op de site wat we aan knuffels en andere kraamcadeautjes hebben, vermeld er bij of je er sokjes, schoentjes, een boekje, een rammelaar of iets dergelijks bij in wilt hebben en geeft dit aan mij door. Op de site zijn enkele kraamanden en -pakketten genoemd, maar voel je vrij om zelf wat samen te stellen en dit aan mij door te geven. Kijk hier voor de kraammanden.

Knuffeldoekje

Wij hebben ook veel knuffeldoekjes. Hierop wordt ook de naam geborduurd. Tutpoppetjes, knuffeldoekjes met allerlei dierenkopjes en speendoekjes. Kijk daarvoor hier.

Andere kraamcadeaus

Wij hebben ook veel andere leuke kraamcadeaus met naam. Zoals een badcape, handdoek, slabbetje, slaapzakje, badjasje, lakentje en nog veel meer. Deze kun je hier bekijken.

Knuffel met naam goedkoop

Onze knuffels met naam zijn altijd zeer scherp geprijsd. Je zult ze niet gauw goedkoper tegenkomen, wel vaak veel duurder. Dus koop je goedkope knuffel met naam bij Het Borduurvlindertje.

Mascotte

Bijna alle knuffels zijn geschikt als mascotte. Bijv. het schaap is een uitstekende mascotte, maar ook de andere dieren kunnen tot mascotte omgetoverd worden. Kijk welke dierenmascottes wij beschikbaar hebben, bedenk watje erop wilt hebben. Zoals de naam van de club of vereniging. En geeft het aan mij door, dan ga ik er iets moois van maken.

Funnies knuffels

Al onze knuffels zijn van het merk Funnies. Funnies is een bekend en kwalitatief goed merk. Ze zijn gevestigd in Nederland. Alle knuffels zijn op veiligheid getest en tijdens het produceren worden er geen giftige stoffen gebruikt. Een Funnies knuffel is dus altijd veilig. Het kan zijn dat in de toekomst ook andere merken toegevoegd worden. Dit zal dan altijd bij de betreffende knuffel staan. En ook voor deze knuffels zullen wij de veiligheidseisen streng in de gaten houden.

Knuffel als huwelijkscadeau

Zoek je een origineel huwelijkcadeau? Of een cadeau voor een huwelijksjubileum. Denk eens aan een knuffel met bijv. op het shirtje hartje en de huwelijksdatum en op het ene voetje de naam van de bruid en op het andere de naam van de bruidegom. Bijv. een giraffe of olifant voor een paar wat graag naar verre landen gaat. Of gewoon een leuke beer. Voor huwelijksjubilea kan bijv, harten en de namen op het shirtje en de trouwdatum op het ene voetje en de jubileumdatum op het andere voetje. Er zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden. Laat je fantasie maar spreken.

Geld cadeau geven

De geboorteknuffels met afritsbare voetjes zijn erg geschikt om nog een geldbedrag achter de voetjes te verstoppen. 

Een anekdote: Onze jongste kleindochter gaf ik als 1 van de vele cadeautjes in de kraammand een leuke beer. De beer had afritsbare voetjes maar ook een leuk shirtje waarop de naam en geboortedatum geborduurd was. Niet lang na de geboorte zag ik de beer al zonder de afritsbare voetjes liggen. Daarop vroeg ik waarom de voetjes er toch afgehaald waren. Daarop werd wat besmuikt lachend bekend: we dachten dat er geld achter zat. Nu was dat in dit geval niet zo, maar misschien is het voor jou een idee!

Een knuffel met een boodschap

En dan als laatste de knuffel met boodschap. Je kunt denken aan een knuffel om de aanstaande opa en/of oma op de hoogte te brengen van het heugelijke nieuws dat er een nieuweborene op komst is. Maar ook bij minder vrolijke gebeurtenissen, zoals een begrafenis of de tijd vlak daarvoor, kan de beer of andersoortige knuffel troost bieden en een rol in de begrafenis of crematieplechtigheid spelen.

Contact

U mag bij vragen altijd contact met ons opnemen. Dit kan dmv de button bij de producten of naar borduurservice@borduurvlindertje.nl of telefonisch: 0318-637406