Knuffels en knuffeldoekjes met naam en desgewenst geboortedatum geborduurd. Kies uw favoriete knuffel. Keuze uit grote en kleine knuffels in verschillende uitvoeringen. Goede kwaliteit heerlijk zacht, veel keuze. O.a. verschillende soorten beren, olifant, giraffe, koe, aap enz. Kraamcadeaus met een naam zijn altijd een schot in de roos, omdat de ouders immers de naam zelf hebben uitgezocht en hem dus mooi vinden. De grote knuffels zijn ook geschikt als herinneringscadeau voor andere gelegenheden zoals huwelijk, verjaardag enz. Andere babycadeautjes vindt u onder kraamcadeau met naam

Geboortebeer, 45 cm, met naam en datum op voetjes geborduurd
Op zoek naar een uniek en onvergetelijk kraamcadeau? Geboortebeer van 45 cm met op de voetjes de naam en geboortedatum geborduurd. Deze beer is heel zacht en heeft een krulletjesvacht. De voetjes zijn afritsbaar zodat daar de naam en de geboortedatum op geborduurd kan worden. Er kan ook achter de ritjes nog een persoonlijk kaartje, een waardebon va..
Geboortehond, naam en datum op voetjes geborduurd met t-shirt
Geboortehond 45 cm met op de voetjes de naam en geboortedatum geborduurd. De knuffel heeft een leuk shirtje aan waar natuurlijk ook nog wat op geborduurd kan worden.  Zeer uniek en persoonlijk kraamcadeau, je zou kunnen zeggen: het leukste babycadeau. De naam en de geboortedatum staan er  immers op, dus het cadeau altijd een schot in de roos. Een h..
Geboorteknuffel, Aap, naam en datum op voetjes geborduurd
Geboorteknuffel Aap 45 cm met op de voetjes worden de naam en de geboortedatum geborduurd.  U geeft een zeer uniek en persoonlijk kraamcadeau. Het is een heerlijke zachte goede kwaliteit knuffel. De knuffel is uniek doordat de naam en de geboortedatum erop geborduurd wordt. Daardoor zullen de ouders altijd blij met het cadeau zijn. De naam is ..
Geboorteknuffel, Giraffe, naam en datum op voetjes geborduurd
Geboorteknuffel Giraffe 45 cm met op de voetjes de naam en geboortedatum geborduurd.  Een  uniek en persoonlijk kraamcadeau; het perfecte bebycadeau met naam. Een heerlijke zachte goede kwaliteit knuffel, uniek doordat de naam en de geboortedatum erop geborduurd wordt. De naam wordt immers door de ouders gekozen, en wordt dus altijd mooi gevonden. ..
Geboorteknuffel, hond met naam op buik
Geboorteknuffel, hond, met naam op de buik geborduurd. Een superzachte hond met zeer hoog knuffelgehalte, zowel de oren als de armen en benen zijn door kleine handjes makkelijk beet te pakken en daardoor kan de hond al gauw overal mee naar toe genomen worden. Zeker een aanrader. Onderaan de buik zit een rits waardoor de vulling eruit gehaald kan wo..
Geboorteknuffel, olifant, naam en datum op voetjes geborduurd
Geboorteknuffel, olifant 45 cm , de naam en geboortedatum wordt op de voetjes geborduurd.  Een geweldig leuk  kraamcadeau als er een baby is geboren. Een heerlijke zachte goede kwaliiteit knuffel. Uniek en onvergetelijk doordat de naam en de geboortedatum erop geborduurd wordt. Eerst kan de knuffel de blikvanger in de kinderkamer zijn en ..
Knuffelschaap met naam en geboortedatum op buik
Knuffelschaap met naam en geboortedatum. Een grote knuffel met heerlijke zachte vacht, 40 cm hoog.  De naam en geboortedatum kan op de buik geborduurd kan worden, omdat er een rits in het lijfje zit, waardoor de vulling eruit gehaald kan worden. De vulling kan er dus ook uitgehaald worden om het schaap makkelijker te kunnen wassen. De naam  en gebo..
Slingeraapje met naam 45 cm
Slingeraapje met naam bedrukt.  Het aapje is een heerlijk zacht knuffel van het merk Funnies en is 45 cm lang (hangend) en kan dmv klittenband ergens aangehangen worden. Het knuffelaapje kan bijvoorbeeld aan het bedje, box, autostoeltje, kinderstoel of kinderwagen gehangen worden. Of natuurlijk gewoon aan de deur of de wand. De knuffel is verk..
Geboortebeer, naam en datum op voetjes geborduurd, met t-shirt
Grote geboortebeer van 45 cm met op de voetjes de naam en geboortedatum geborduurd.  Deze beer draag een leuk t-shirtje. Dit t-shirtje is er in 5 kleuren. Op het t-shirtje kan ook nog een leuke tekst of logo geborduurd worden (tegen meerprijs) . De kleur product die u kiest is de kleur van het t-shirtje. Dit is een uniek en persoonlijk kraamcadeau,..
Geboortebeer met t-shirtje met naam en geboortedatum
Geboortebeer met naam op het shirtje geborduurd. Het perfecte en persoonlijke cadeau bij de geboorte van een baby. Een kraamcadeau met naam geven is altijd een succes, de ouders hebben immers zelf de naam uitgekozen. De beer is heerlijk  zacht om mee te knuffelen en is tevens een blijvend aandenken. Deze beer is 45 cm lang en is licht van kleu..
Geboortehond, naam en datum op voetjes geborduurd
Geboortehond 45 cm met op de voetjes de naam en geboortedatum geborduurd.   Zeer uniek en persoonlijk kraamcadeau als er een baby is geboren, omdat de naam en de geboortedatum er immers opstaat, dus altijd een schot in de roos. Een heerlijk zacht, grote knuffelhond met lange oren, je ziet er in je verbeelding zo het kindje de knuffel aan de oren me..
Slingeraapje met naam  geborduurd, 45 cm
Slingeraapje met naam. Het knuffelaapje is 45 cm lang (hangend) en kan dmv klittenband ergens aangehangen worden. De knuffel is verkrijgbaar in het bruin en in het lichtblauw. Het is een uniek kraamcadeau omdat de naam op het t-shirtje geborduurd is (er is ook een versie met bedrukte naam).  Een heerlijk knuffel die opgehangen kan worden bijvo..
Geboortebeer  Jasper met naam en geboortedatum op t-shirt
 Geboortebeer met naam op het shirtje gedrukt. Het perfecte en persoonlijke cadeau bij de geboorte van een baby. Een kraamcadeau met naam geven is altijd een succes, de ouders hebben immers zelf de naam uitgekozen. De beer is heerlijk  zacht om mee te knuffelen en is tevens een blijvend aandenken. Deze beer is 45 cm lang en is licht van k..
Knuffelschaap met naam  op buik
Knuffelschaap  met naam. Een heerlijke knuffel met heerlijke zachte vacht, 40 cm hoog,  De naam kan op de buik geborduurd worden, omdat er een rits in het lijfje zit, waardoor de vulling eruit gehaald kan worden.  Hierdoor kan de naam mooi op het lijfje geborduurd worden, waardoor je een prachtig resultaat krijgt. Het perfecte kraamcadeau, want de ..
Geboortebeer Boris naam en datum op voetjes geborduurd
Geboortebeer Boris, 45 cm met op de voetjes de naam en geboortedatum geborduurd.  Zeer uniek en persoonlijk kraamcadeau als er een baby is geboren. Het borduren van de naam en de geboortedatum erop, maakt hem helemaal uniek. Een heerlijke zachte goede kwaliteit knuffel. . Deze knuffel zal zeker de favoriet van het kindje worden en is als hij e..
Geboortebeer met naam en geboortedatum bedrukt
Heerlijke zachte en grote knuffelbeer, 47 cm hoog! T-shirt bedrukt met naam en  geboortedatum van de baby in de door u gewenste kleur. De kleur produkt die u kiest is de kleur van het t-shirtje. Een uniek en persoonlijk kraamcadeau. De beer zal de lieveling van de baby worden, heerlijk zacht en met een zeer hoog knuffelgehalte. Doordat de naam..
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 20
De waardering van borduurvlindertje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 247 reviews.