Menu
Winkelwagen

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de website op zijn best te laten functioneren...

Knuffels met naam

Knuffels en knuffeldoekjes met naam en desgewenst geboortedatum geborduurd. Kies uw favoriete knuffel. Keuze uit grote en kleine knuffels in verschillende uitvoeringen. Goede kwaliteit heerlijk zacht, veel keuze. O.a. verschillende soorten beren, olifant, giraffe, koe, aap enz. Kraamcadeaus met een naam zijn altijd een schot in de roos, omdat de ouders immers de naam zelf hebben uitgezocht en die dus mooi vinden. De grote knuffels zijn ook geschikt als herinneringscadeau voor andere gelegenheden zoals huwelijk, verjaardag enz. Andere babycadeautjes vindt u onder kraamcadeau met naam


Zoek je ook een zeer knuffelbare en populaire knuffel? Dan heb je hem nu gevonden, deze unieke eenhoornknuffel met naam. Als kraamcadeau, verjaardagscadeau of andere gelegenheid. Deze schattige eenhoornknuffel is van het merk Funnies en dus van goede kwaliteit. Op een van de vleugels wordt de naam g..
€19,45
Excl. BTW:€16,07
Geboortebeer met naam op het shirtje gedrukt. Het perfecte en persoonlijke cadeau bij de geboorte van een baby. Een kraamcadeau met naam geven is altijd een succes, de ouders hebben immers zelf de naam uitgekozen. De beer is heerlijk  zacht om mee te knuffelen en is tevens een blijvend aandenken. De..
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Geboortebeer Boris naam en datum op voetjes geborduurd Geboortebeer Boris naam en datum op voetjes geborduurd
Aanbevolen
Geboortebeer Boris, 45 cm met op de voetjes de naam en geboortedatum geborduurd.  Zeer uniek en persoonlijk kraamcadeau als er een baby is geboren. Het borduren van de naam en de geboortedatum erop, maakt hem helemaal uniek. Een heerlijke zachte goede kwaliteit knuffel. . Deze knuffel zal zeker de f..
€19,45
Excl. BTW:€16,07
Heerlijke zachte en grote knuffelbeer, 47 cm hoog! T-shirt bedrukt met naam en  geboortedatum van de baby in de door u gewenste kleur. De kleur produkt die u kiest is de kleur van het t-shirtje. Een uniek en persoonlijk kraamcadeau. De beer zal de lieveling van de baby worden, heerlijk zacht en met ..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Geboortebeer, heerlijke zachte en grote knuffelbeer, 47 cm hoog! Geborduurd met naam en  geboortedatum van de baby in de door u gewenste kleur op het t-shirtje. De t-shirtjes zijn er in 6 kleuren: ecru, fuchsiaroze, lichtroze, mintgroen, okergeel en turquiose. De kleur product die u kiest is die van..
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Geboortebeer met naam op het shirtje geborduurd. Het perfecte en persoonlijke cadeau bij de geboorte van een baby. Een kraamcadeau met naam geven is altijd een succes, de ouders hebben immers zelf de naam uitgekozen. De beer is heerlijk  zacht om mee te knuffelen en is tevens een blijvend aande..
€18,95
Excl. BTW:€15,66
Knuffel met naam. Een heerlijke knuffel, keuze uit een roze leeuw en een bruine beer, De knuffel is 40 cm hoog,  De naam kan de buik geborduurd kan worden, omdat er een rits in het lijfje zit, waardoor de vulling eruit gehaald kan worden.  Het mooiste steekt af een witte naam, maar een andere kleur ..
€18,95
Excl. BTW:€15,66
Knuffel met naam en geboortedatum. Een heerlijke originele knuffel. Alleen de roze leeuw is er nog en is 40 cm hoog, De naam en geboortedatum kan op de buik geborduurd kan worden, doordat de vulling eruit gehaald kan worden omdat er een rits in de buik zit .  Het mooiste steekt af een witte naam, ma..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Op zoek naar een uniek en onvergetelijk kraamcadeau? Geboortebeer van 45 cm met op de voetjes de naam en geboortedatum geborduurd. Deze beer is heel zacht en heeft een krulletjesvacht. De voetjes zijn afritsbaar zodat daar de naam en de geboortedatum op geborduurd kan worden. Er kan ook achter de ri..
€19,45
Excl. BTW:€16,07
Grote geboortebeer van 45 cm met op de voetjes de naam en geboortedatum geborduurd.  Deze beer draag een leuk t-shirtje. Dit t-shirtje is er in 5 kleuren. Op het t-shirtje kan ook nog een leuke tekst of logo geborduurd worden (tegen meerprijs) . De kleur product die u kiest is de kleur van het t-shi..
€21,45
Excl. BTW:€17,73
Geboortehond 45 cm met op de voetjes de naam en geboortedatum geborduurd.   Zeer uniek en persoonlijk kraamcadeau als er een baby is geboren, omdat de naam en de geboortedatum er immers opstaat, dus altijd een schot in de roos. Een heerlijk zacht, grote knuffelhond met lange oren, je ziet er in je v..
€19,45
Excl. BTW:€16,07
Geboortehond 45 cm met op de voetjes de naam en geboortedatum geborduurd. De knuffel heeft een leuk shirtje aan waar natuurlijk ook nog wat op geborduurd kan worden.  Zeer uniek en persoonlijk kraamcadeau, je zou kunnen zeggen: het leukste babycadeau. De naam en de geboortedatum staan er  immers op,..
€21,45
Excl. BTW:€17,73
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 19

Baby knuffel met naam

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor baby en kind? Geef dan een knuffel met naam. Altijd prijs. Als kraamcadeau heeft het cadeau altijd een grote meerwaarde omdat de naam van het kind erop staat. De naam is door de ouders zelf gekozen en wordt dus altijd mooi gevonden. Als je dat dan ook nog eens prominent op een cadeau ziet staan, en dat cadeau is ook nog eens blijvend, dan kan het niet anders dan dat het cadeau met vreugde ontvangen en gekoesterd wordt.

Ook oudere kinderen doe je een groot plezier met een knuffel met naam. Zomaar voor een verjaardag maar ook in een moeilijke periode. Dan zal zo'n beer onmisbaar worden.

Onze knuffels met naam hebben allemaal een zeer hoog knuffelgehalte en zijn heerlijk zacht.

Onmisbare knuffel.

Waarom hechten kinderen zich zo gauw aan hun knuffel en waarom is het dus zo'n goed cadeau?

Heel veel kinderen hechten zich erg aan hun knuffel. Hun knuffel is immers altijd bij ze. Dus als papa en mama niet bij ze zijn, kan de knuffel hen vervangen. Ze hechten zich aan hun vader en moeder,, de knuffel is altijd bij hen, de vader en moeder echter niet, dus het is min of meer een gewoonte dat ze zich aan zo'n dier of lapje hechten. (Ria Kohnstam, klein ontwikkelingspsychologie) Zie ook dit artikel op mama.zo

Geboorteknuffel

En welke geboorteknuffels met naam en geboortedatum zijn er dan zoal?

Geboortebeer met naam:

Een absolute topper is de geboortebeer. Deze knuffelbeer heeft óf voetjes die afritsbaar zijn en waarop dus aan de ene kant de naam en aan de andere kant de geboortedatum (of bijv. de tweede naam) geborduurd kan worden. Iets anders kan natuurlijk ook altijd op de voetjes geborduurd worden. Óf de beer heeft een leuk t-shirtje waarop de naam en geboortedatum of iets anders (bijv. een logo) geborduurd kan worden. De beer met afritsbare voetjes kan natuurlijk ook nog een leuk shirtje aankrijgen.

De beer is er in 3 uitvoeringen:

  1. De traditionele lichte variant met een leuke krullige vacht. Dit is een zeer geliefde beer die de lieveling van elke baby en kind zal worden. Hij is 45 cm hoog. Deze is verkrijgbaar in zowel de uitvoering met de afritsbare voetjes als met een t-shirtje. Een beer met naam en geboortebdatum op de voetjes kan natuulijk ook altijd een leuk gekleurd of juist ecru-kleurig shirtje krijgen.

  2. Een mooie lichte variant met gladde vacht. Deze is vrij nieuw in onze schop en zal ook zeker een topper worden. Deze beer is er zowel met de voetjes geborduurd als met een t-shirtje. Hij heeft ook een hoogte van 45 cm. En van deze beer is er ook een kleine variant van 30 cm met een t-shirtje.

  3. Een donkerbruine beer van 47 cm lang. Hij is heerlijk zacht en heeft een zeer hoog knuffelgehalte. Deze geboortebeer krijgt een leuk t-schirtje aan wat in 5 kleuren verkrijgbaar is. Op het shirtje kan van alles geborduurd worden, waaronder natuurlijk de naam en geboortedatum. Deze beer is er ook in een kleinere uitvoering van 30 cm.

Knuffelaap

Dit is een grijze aap, die erg geliefd is bij zowel kleineren als grotere kinderen. Ook dis deze aap erg geschikt om als herinneringsknuffel te dienen. Bijv. bij een begrafenis van een opa of oma. De aap is 45 cm, de afritsbare voetjes zijn geschikt om er iets op te borduren. Natuurlijk kan ook deze aap een leuk gekleurd of ecru shirtje aankrijgen, al dan niet geborduurd.

knuffel giraffe

Een fleurige knuffel met naam, die zeker in de smaal zal vallen. Van dezelfde grootte als de andere knuffels met borduurbare voetjes (45 cm)

Knuffel schaap

Ook erg leuk als mascotte. Dit heerlijke zachte en lieve schaap is een vreemde eend in de bijt. Op dit knuffelschaap wordt de naam en geboortedatum (of iets anders als je dat wilt) op de buik geborduurd. Deze knuffel heeft een uitneembare vulling, waardoor het mogelijk is om op de buik van het schaap te borduren. Dit is echt een origineel en uniek en natuurlijk persoonlijk cadeau.

Behalve als knuffel voor kinderen is dit schaap ook erg geschikt om als mascotte te dienen. Daartoe kan de naam van de club of iets dergelijks op de buik geborduurd worden. Als tijd van de overwinning verzekerd als deze mascotte aanwezig is...

Pluchen hond

Dit is een heerlijke knuffel met lekker lange oren waaraan het makkelijk kan worden meegesleept. Met een lengte van 45 cm en voetjes die afritsbaar zijn en daarom geborduurd kunnen worden een onvergetelijk persoonlijk cadeau. De knuffel is heerlijk zacht.

Slingeraap

Knuffelaapte van voetjes tot en met uitgestrekte armpjes, waaraan het hangt, 45 cm, De handjes hebben klittenband zodat het beertje overal aan kan hangen. Echt een heel leuk cadeautje wat ook oudere kinderen graag in hun kamer zullen willen hebben hangen. Het aapje heeft een speciaal voor dit aapje geschikt ecrukleurig t-shirtje waarop de naam gedrukt wordt. Als je liever wilt dat de naam geborduurd wordt mag je dat doorgeven.

Eenhoorn knuffel NIEUW

Een ongelooflijk schattig, zacht en knuffelbare knuffel in de trendy vorm van een eenhoorn of unicorn. Het is zeker dat elk meisje hier blij mee is. Op de vleugel wordt aan de ene kant de naam en aan de andere kant de geboortedatum geborduurd. De luche knuffel meet 40 cm en is in het wit met roze uitgevoerd. Succes bij het geven van dit onvergetelijk cadeau verzekerd.

Kleine knuffels:

Behalve de grote knuffels hebben we ook nog verscheidene schattige kleine knuffels. Deze zijn allemaal 30 cm hoog en hebben een t-shirtje dat in verschillende leuke kleuren verkrijgbaar is. Op dit shirtje wordt dan de naam weer geborduurd of gedrukt. Ook een geboortedatum kan erop. De kleine knuffels zijn behalve als een enkel cadeautje ook erg leuk om in een kraammandje te verwerken. Laat je fantasie gaan, geef aan mij door wat je in zo'n mandje wilt en je krijgt van mij een prijsopgave.

De kleine knuffels die we op het moment van schrijven hebben zijn deze, maar er kan zomaar een knuffel bijkomen en ook vanaf gaan. Dus kijk even welke we op dit moment op voorraad hebben:m

Giraffe

Hond

Leeuw

Donkerbruine beer

Beer Boris (gladde vacht)

Kraammanden

Zoals al eerder gezegd zijn de knuffels erg leuk in een kraammand, zowel de grote als de kleinere uitvoeringen. Kijk op de site wat we aan knuffels en andere kraamcadeautjes hebben, vermeld er bij of je er sokjes, schoentjes, een boekje, een rammelaar of iets dergelijks bij in wilt hebben en geeft dit aan mij door. Op de site zijn enkele kraamanden en -pakketten genoemd, maar voel je vrij om zelf wat samen te stellen en dit aan mij door te geven.

Knuffel met naam goedkoop

Onze knuffels met naam zijn altijd zeer scherp geprijsd. Je zult ze niet gauw goedkoper tegenkomen, wel vaak veel duurder. Dus koop je goedkope knuffel met naam bij Het Borduurvlindertje.

Mascotte

Bijna alle knuffels zijn geschikt als mascotte. Bijv. het schaap is een uitstekende mascotte, maar ook de andere dieren kunnen tot mascotte omgetoverd worden. Kijk welke dierenmascottes wij beschikbaar hebben, bedenk watje erop wilt hebben. Zoals de naam van de club of vereniging. En geeft het aan mij door, dan ga ik er iets moois van maken.

Funnies knuffels

Al onze knuffels zijn van het merk Funnies. Funnies is een bekend en kwalitatief goed merk. Ze zijn gevestigd in Nederland. Alle knuffels zijn op veiligheid getest en tijdens het produceren worden er geen giftige stoffen gebruikt. Een Funnies knuffel is dus altijd veilig. Het kan zijn dat in de toekomst ook andere merken toegevoegd worden. Dit zal dan altijd bij de betreffende knuffel staan. En ook voor deze knuffels zullen wij de veiligheidseisen streng in de gaten houden.

Knuffel als huwelijkscadeau

Zoek je een origineel huwelijkcadeau? Of een cadeau voor een huwelijksjubileum. Denk eens aan een knuffel met bijv. op het shirtje hartje en de huwelijksdatum en op het ene voetje de naam van de bruid en op het andere de naam van de bruidegom. Bijv. een giraffe of olifant voor een paar wat graag naar verre landen gaat. Of gewoon een leuke beer. Voor huwelijksjubilea kan bijv, harten en de namen op het shirtje en de trouwdatum op het ene voetje en de jubileumdatum op het andere voetje. Er zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden. Laat je fantasie maar spreken.

Geld cadeau geven

De geboorteknuffels met afritsbare voetjes zijn erg geschikt om nog een geldbedrag achter de voetjes te verstoppen. 

Een anekdote: Onze jongste kleindochter gaf ik als 1 van de vele cadeautjes in de kraammand een leuke beer. De beer had afritsbare voetjes maar ook een leuk shirtje waarop de naam en geboortedatum geborduurd was. Niet lang na de geboorte zag ik de beer al zonder de afritsbare voetjes liggen. Daarop vroeg ik waarom de voetjes er toch afgehaald waren. Daarop werd wat besmuikt lachend bekend: we dachten dat er geld achter zat. Nu was dat in dit geval niet zo, maar misschien is het voor jou een idee!


Een knuffel met een boodschap

En dan als laatste de knuffel met boodschap. Je kunt denken aan een knuffel om de aanstaande opa en/of oma op de hoogte te brengen van het heugelijke nieuws dat er een nieuweborene op komst is. Maar ook bij minder vrolijke gebeurtenissen, zoals een begrafenis of de tijd vlak daarvoor, kan de beer of andersoortige knuffel troost bieden en een rol in de begrafenis of crematieplechtigheid spelen.