Menu
Winkelwagen

 

Mededeling: Helaas liggen momenteel de werkzaamheden voorlopig stil vanwege een zwaar ongeval.
Wij houden u op de hoogte wanneer de situatie veranderd. Met vriendelijke groet, Borduurvlindertje.

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 75,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Kraamcadeau met naam

Kraamcadeau met naam van de baby en afbeelding en als je dat wilt de geboortedatum erop. Wat is er persoonlijker dan een babycadeau waarop de naam van de baby en een leuke afbeelding staat? De ouders hebben de naam zelf gekozen, dus succes verzekerd met zo'n origineel, uniek en persoonlijk cadeau. Als je andere wensen hebt dan u op onze site kunt vinden, neem dan contact met ons op, er is zeer veel mogelijk. U kunt zelfs de afbeelding van het geboortekaartje op een artikel laten borduren. U kunt uit zeer vele artikelen kiezen o.a.: geboortebeer, slab, spuugdoekje, slaapzak, kraammand, badcape, tutpoppetje, knuffel, t-shirtje, handdoek, geboortehart, badjasje, babymutsje, aap, voetbalbeer, giraffe, olifant. Genoeg keuze voor een onvergetelijk kraamcadeau. De knuffels en knuffeldoekjes staan in een aparte categorie. https://www.borduurvlindertje.nl/knuffels-met-naam/ en https://www.borduurvlindertje.nl/knuffeldoekje-met-naam/


Badlaken met naam en afbeelding geborduurd.Kunt u iets leukers verzinnen als kraamcadeau, dan een badlaken met de naam van de baby en een mooie afbeelding erop? De naam wordt door de ouders altijd mooi gevonden en een handdoek of iets anders met de naam en een leuk afbeelding erop is dan oo..
€18,50
Beer met naam. Ook de geboortedatum wordt op het t- shirtje geborduurd. De heerlijke zachte beer is 45 cm groot, en is van goede kwaliteit. Deze beer heeft een lichte kleur. Wil je de donkere beer kijk dan bij geboortebeer met naam en geboortedatum geborduurdDe beer met naam en geboortedatu..
€19,95 €21,95
Geboortebeer met naam en geboortedatum geborduurd, Grote knuffelbeer, 45 cm hoog! Geborduurd met naam en  geboortedatum van de baby in de door u gewenste kleur op het t-shirtje. De beer is donkerbruin.De geboortebeer met naam en geboortedatum geborduurd is heerlijk zacht. De t-shirtjes zijn..
€19,95 €21,95
Handdoek met naam en afbeelding. Leuk als kraamcadeau. Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met afbeelding en naam.Het ideale babycadeau.  Keuze uit alle namen, veel kleuren handdoeken, en zeer veel afbeeldingen. Mocht uw afbeelding er toch niet bijstaan, neem dan contact m..
€13,95
Handdoek met naam geborduurd 50 x 100 cm, in diverse kleuren.  Beste prijs. Goede 500 grams kwaliteit badstof. Als je een handdoek met naam hebt, hoef je je nooit meer af te vragen van wie welke handdoek is, en ben je je eigen handdoek nooit meer kwijt. Dus ideaal om voor jezelf en je gezi..
 • 4 of meer €10,95
€11,75
Lakentje voor ledikant met naam. Het ledikantlakentje heeft een mooie rand waarop de naam wordt geborduurd. Alleen het blauwe  en het roze lakentje is er nog. De naam wordt erop geborduurd. Zo hebt u altijd een uniek kraamcadeau. waar de ouders zeker blij mee zullen zijn. Het  formaat van ..
€12,95
Muts met naam bedrukt. Een leuk babymutsje met naam in een goed aansluitend model voor de pasgeboren baby. Wat is er leuker dan dat de baby een mutsje met een naam erop op heeft. Iedereen weet meteen hoe het kindje heet en, niet onbelangrijk tegenwoordig, hoe je het schrijft.Het is een zeer gewi..
€7,90
Mutsje met naam. Voor de newborn baby. Wat is er leuker dan dat het babytje, bij de eerste kleertjes, meteen een mutsje met naam heeft? Je kunt de mutsjes voor de bevalling laten maken, en natuurlijk houden wij de naam strikt geheim. Je kunt zelfs, als je nog niet weet of het een jongetje of een mei..
€9,50
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 32

Kraamcadeau met naam

Als je op zoek bent naar een echt origineel en persoonlijk en dus onvergetelijk kraamcadeau, dan hebben wij hier wat ideetjes voor je. Deze pagina gaat over alle kraamcadeautjes behalve knuffels en tutdoekjes Kijk voor knuffels met naam hier en klik hier voor tutdoekjes en knuffeldoekjes.  Waar deze pagina wel over gaat zijn heel veel cadeautjes die speciaal babygericht zijn en ook is er ruimte voor bijv, handdoeken en bijv. kussens met naam en geboortedatum/ Het leuke van geborduurde en bedrukte cadeaus is dat er ontelbare variaties mogelijk zijn, en dat je ook helemaa; je eigen stempel op het cadeau kunt drukken. Zo is het mogelijk om natuurlijk de naam en de geboortedatum te laten borduren, maar ook een toepasselijke (zelf bedachte) tekst is mogelijk. Ook voor afbeeldingen zijn er heel veel mogelijkheden en als er niet bij zit wat je zoekt, kun je dat even aan ons doorgeven en dan kijken wij wat voor moois we voor je kunnen maken. Zelfs het naborduren van het geboortekaartje is mogelijk. Lees dus gauw verder om nog meer over deze leuke cadeautjes te weten te komen.

Babycadeau met naam

Een paar voorbeelden van populaire babycadeaus met naam zijn. De voorbeeldplaatjes hieonder zijn aanklikbaar.

 • Badcape met naam en desgewenst afbeelding

 • Geboortekussen met naam en event. afbeelding

 • Handdoek met naam en geboortedatum, natuurlijk is ook een afbeelding mogelijk

 • Slab met naam

 • Slab met naam en afbeelding

 • geboortebeer met naam en geboortedatum

 • Badjas met naam

 • Kraammand met naam

 • Cadeau met geheel eigen tekst

 • Er zijn veel producten, Wil je iets bestellen kijk dan op kraamcadeau met naam Als er niet bijstaat wat je zoekt mag je altijd even contact opnemen en kijken we wat er mogelijk is. borduurservice@borduurvlindertje.nl of 0318637406

Knuffel met naam en geboortedatum

Een speciale vermelding verdienen onze knuffels met naam en geboortedatum. Zij zijn er in veel verschillende soorten en maten, geborduurd en bedrukt. Het zijn er zo veel dat wij hier een hele aparte categeorie hebben gewijd. Knuffels met naam.

Knuffeldoekje met naam

Zoek je een uniek knuffeldoekje met naam als kraamcadeautje of voor je eigen baby? Ook hier hebben wij een aparte rubriek voor. Knuffeldoekjes met naam

Kraamcadeau laten bezorgen

U kunt het kraamcadeau altijd rechtstreeks bij de nieuwgeborene en zijn of haar ouders laten bezorgen. Wij kunnen er ook een leuk kaartje bij doen.

Snelle levering van kraamcadeau met naam

Wij proberen altijd een kraamcadeau met naam zo gauw mogelijk te maken en te verzenden. Als de geboortedatum binnen een week voor het bestellen van het kraamcadeau ligt, dan gaan wij er vanuit dat het van naaste familie of zeer dichtbije vrienden is en proberen wij het nog dezelfde werkdag (als het voor 10.30 uur besteld is), te verzenden. Als de geboortedatum wat verder weg ligt en je hebt toch (veel) haast met het cadeau, dan mag je dat altijd even melden, dan doen we ons best het zo snel mogelijk te verzenden. In de regel verzenden wij de cadeaus binnen 2-3 werkdagen, dus dat is sowieso al snel. Helaas hebben wij geen invloed over de snelheid van de bezorging, in de regel is dat ook binnen 1 werkdag, maar dat kan door vertragingen bij de bezorgingsdinesten ook langer zijn. Pakjes en brievenbuspost wordt per DHL verzonden, dat kan op alle dagen, behalve zondag. Verzendingen onder de 350 gram worden per Postnl verstuurd en worden van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd.

Kraamcadeau borduren of bedrukken?

Wij kunnen kraamcadeaus zowel voor je borduren als bedrukken.

Badstof artikelen zoels handdoeken, badlaken, badcapes, badjasjes, badstof slabbetjes en bandan's e.d. kunnen het beste geborduurd worden. Dit geeft een luxe uitstraling en is erg duurzaam. De baby en zijn/haar ouders zullen erg lang plezier van dit cadeau hebben.

Andere artikelen, zoals slaapzakjes, tricot slabbetjes, babymutsje met naam, t-shritjes voor de knuffelberen, kunnen zowel geborduurd als bedrukt worden. Het borduren geeft dus een luxe en duurzaam resultaat, terwijl het bedrukken vaak een wat strakkere uitstraling heeft. Uiteraard is een bedrukt artikel ook duurzaam.

Welke afbeeldingen kan ik laten borduren op mijn kraamcadeau?

Tja dat zijn er heel veel. Er staan veel afbeeldingen die specifiek geschikt zijn voor een kraamcadeau bij de babycadeaus. Verder hebben we nog heel veel andere afbeeldingen. Je kunt eens rondsnuffelen bij andere categorieen of daar nog leuk afbeeldingen bijzitten. An anders gewoon even contact met ons opnemen. We helpen je graag.

Geboortekaartje laten borduren

Wat is er leuker dan om op een kraamcadeau of kraampakket de afbeelding die op het geboortekaartje staat te laten borduren? Het geboortekaartje is door de ouders zelf uitgekozen en wordt dus altijd mooi gevonden. Een garantie voor een perfect en onvergetelijk cadeau. Het is dus mogelijk om de afbeelding die op het geboortekaartje staat te laten borduren. Dit brengt wel meerkosten met zich mee. Die meerkosten zijn omdat de afbeelding van het geboortekaartje borduurklaar gemaakt moet worden. Bij een niet al te ingewikkeld geboortekaartje zal dit rond de 5 euro zijn. Dit extra bedrag is eenmalig voor het borduurklaar maken. Niet alle afbeeldingen zijn geschikt om te borduren, maar er is (bijna) altijd wel iets te vinden wat wel kan. In uitzonderlijke gevallen is de borduring erg arbeidintensief en zal er ook voor het borduren dan een kleine toeslag gerekend worden.

Namen borduren

Een kraamcadeau is natuurlijk juist een persoonlijk kraamcadeau, als de naam erop geborduurd wordt. Hiervan heeft u heel veel voorbeelden op onze site. Natuulijk kan er ook een geboortedatum geborduurd worden. En om het nbog persoonlijker te maken een toepasselijke afbeelding of misschien zelfs we de afbeelding van het geboortekaartje. Zoekt u iets wat niet op onze website staat, laat het ons dan weten, er is heel veel mogelijk.

Doopcadeau

Wat is er mooier dan ter gelegenheid van het dopen, of opdragen, van een kindje een cadeau te geven met de naam van de dopeling erop. Een tekst of datum of een mooie afbeelding kan er natuurlijk altijd bij. Denk aan een handdoek met naam als doopcadeau of bijv. een badcape of een kussen of beer met de naam en de doopdatum erop. Maar er zijn natuurlijk veel meer mooie cadeaus bij het dopen of opdragen te geven. Je geeft dan in ieder geval altijd een onvergetelijk cadeau en iets heel persoonlijks

.

Eigen spullen laten borduren

Heb je een heel leuk idee om iets te laten borduren, of vind je iets niet op de site, maar kun je het wel ongeborduurd ergens anders kopen? Neem dan contact met ons op om te overleggen of wij er iets op kunnen borduren of bedrukkken. Wij denken graag mee om er iets moois van te maken.

Zwangerschapsaankondiging:

 

Wat is er nu leuker dan een geboorte aan te kondigen op een speciale manier. Bijv. een rompertje of t-shirt met leuke tekst wat aan de aanstaande opa en oma gegeven wordt. Of een t-shirtje met de tekst dat er een broertje of zusje op komst is . Bijv. “Ik wordt grote broer” of “Ik wordt grote zus” of een andere al dan niet zelf bedachte tekst. Op dit moment hebben wij geen voorbeelden op de site staan, maar wij denken graag mee om er iets moois en origineels van te maken.

Kraamcadeau jongen

Ben je enthousiast geworden door onze uiteenzetting van allerlei mogelijkheden voor cadeaus, maar wil je nog wat inspiratie opdoen voor een babycadeau voor een jongen. Bekijk dan deze voorbeelden, maar kijk ook vooral in onze shop om te zien wat er allemaal mogelijk is. Heb je een ander idee of andere wensen, neem dan alsjeblieft contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Kraamcadeau meisje 

En natuurlijk hebben wij ook voorbeelden van kraamcadeaus met naam voor meisjes. Laat je inspireren door de mooiste voorbeelden, en bedenk daarbij dat het echte babycadeau zelfs nog mooier is dan op een foto kan worden weergegeven.

Contact opnemen:

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ze te stellen. borduurservice@borduurvlindertje.nl 0f 0318-637406