Menu
Winkelwagen

 

Mededeling: Helaas liggen momenteel de werkzaamheden voorlopig stil vanwege een zwaar ongeval.
Wij houden u op de hoogte wanneer de situatie veranderd. Met vriendelijke groet, Borduurvlindertje.

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 75,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Kraammanden e.d.

Kraammanden met cadeau met naam. Een kraammand met cadeaus voor de baby geborduurd met naam en eventueel geboortedatum en een leuke afbeelding, is een zeer persoonlijk en uniek cadeau, wat zeker bij de ouders van elke baby in de smaak zal vallen. Elke samenstelling van produkten die u op onze site kunt vinden, en nog meer, is mogelijk. De inhoud van de mand kan o.a. bestaan uit: slabbetje, spuugdoekje, tutpoppetje met naam, geboortebeer klein en groot met naam en geboortedatum, aap, slaapzak, badcape, aankleedkussenhoes, babymutsje, handdoek met naam, geboortehart en nog meer.. Ook leuke rugtasjes gevuld met babyspullen. De getoonde manden  en tassen zijn voorbeelden, wilt u iets anders, neemt u gerust contact met ons op, wij stellen uw mand op maat samen.


Kraammandje, met een heerlijk zacht  tutpoppetje met gekleurd oor, met op het lijfje de naam geborduurd, een boekje en leuke sokjes (niet geborduurd). De sokjes en het mandje kunnen afwijken van de foto.  Het kan een ribbon mandje zijn of een leuk houten kratje.  Het boekje en de..
€16,95
Een zeer uniek, persoonlijk en origineel kraamcadeau. Dit pakket is geborduurd naar aanleiding van het geboortekaartje. Dus  het geboortekaartje is niet geborduurd,maar er is naar een afbeelding gezocht die daarbij past. Als uw afbeelding er niet bij is, mag u altijd contact met ons opnemen. ..
€33,00
Slab en slaapzakje met naam en afbeelding. Voorbeeld van een babysetje met naam, geborduurd met afbeelding nav het geboortekaartje, voor zover in onze collectie, als u niets bij de aangeboden afbeeldingen kunt vinden, mag u het altijd vragen.  Wij hebben veel meer dan dat we op de site kunnen p..
€26,00
Rijk gevulde kraammand. De getoonde mand is een voorbeeld. U kunt de mand laten vullen met alle poducten van onze website. Het voorbeeld is gevuld met 2 handdoeken, 1 badjasje en 1 tutpoppetje, allen geborduurd met een naam.  Neemt u contact met ons op over de inhoud en de prijs via borduurserv..
€55,00
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4