Menu
Winkelwagen

 

Mededeling: Helaas liggen momenteel de werkzaamheden voorlopig stil vanwege een zwaar ongeval.
Wij houden u op de hoogte wanneer de situatie veranderd. Met vriendelijke groet, Borduurvlindertje.

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 75,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Naar school - Artikelen met naam

Naar school - Artikelen met naam
Allerlei artikelen om het schoolleven leuk te maken. Je eigen naam erop en nooit meer zoeken. Een goed cadeau aan het begin van het schooljaar maar natuurlijk ook met sint of kerst en met een verjaardag. Zoekt u iets anders, neem dan contact met ons op.

Etui met naam bedrukt. Altijd leuk om te geven of te krijgen. Je hoeft je nooit meer je af te vragen welk etui van wie is, want de naam staat erop. Het is ook mogelijk om er een leuke afbeelding bij op te laten drukken. Neem daarvoor contact met ons op. Erg leuk als cadeautje voor het nieuwe schoolj..
€6,50
Notitieboekje met naam bedrukt. Een heel persoonlijk cadeautje voor een heel mooi prijsje  Leuk om mee naar school e.d. te nemen. Maar ook een ideaal cadeautje voor Sinterklaas of als bedank cadeautje voor de juf of meester. Ook als vaderdag of moederdag presentje is het uniek. Vele mogeli..
  • 3 of meer €3,26
€4,50
Rugzakje met naam en een leuke afbeelding bedrukt te gebruiken als gymtas, zwemtas of schooltas. Een polyester rugzakje, ideaal om mee naar gym, zwemmen of school te nemen met daarop de naam gedrukt. Nooit meer twijfelen of je de goede tas meeneemt. (Let op de naam en afbeelding worden erop gedrukt,..
€9,95
Rugzakje met naam bedrukt te gebruiken als gymtas, zwemtas of schooltas. Een nylon rugzakje, ideaal voor een kind om mee naar gym, zwemmen of school te nemen met daarop de naam gedrukt. Nooit meer twijfelen of je de goede tas meeneemt. (Let op de naam wordt erop gedrukt, niet geborduurd). Maar ook v..
€7,95
Een klein katoenen tasje, formaat ca. 20x25 cm bedrukt met naam en afbeelding. Leuk om nog een klein cadeautje in te stoppen of om zo te geven. Ook een aardig idee is het om er een kleine knuffel in te stoppen. Het tasje erg handig om wat kleine spulletjes in mee te nemen. Natuurlijk mag er als naam..
€6,75
Rugtasje en een handdoek met naam.Je hoeft je nooit meer af te vragen van wie de handdoek of het tasje is, de naam staat erop! Samen besteld extra voordelig. Zeer geschikt als gymtas, zwemtas of schooltas. De handdoek wordt geborduurd en het rugtasje wordt bedrukt.De rugtas meet 33 x 44 cm e..
€19,95 €21,70
Rugtasje (45x34) en een badlaken (70x140) met naam.Je hoeft je nooit meer af te vragen van wie het badlaken of het tasje is, de naam staat erop! Ideaal voor babyzwemmen, peuterzwemmen, zwemles en noem maar op. Samen besteld extra voordelig.De handdoek wordt geborduurd, het tasje wordt bedruk..
€23,95 €25,90
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7