Menu
Winkelwagen

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de website op zijn best te laten functioneren...

Naar school - Artikelen met naam

Naar school - Artikelen met naam

Allerlei artikelen om het schoolleven leuk te maken. Je eigen naam erop en nooit meer zoeken. Een goed cadeau aan het begin van het schooljaar maar natuurlijk ook met sint of kerst en met een verjaardag. Zoekt u iets anders, neem dan contact met ons op.


Etui met naam bedrukt. Altijd leuk om te geven of te krijgen. Je hoeft je nooit meer je af te vragen welk etui van wie is, want de naam staat erop. Het is ook mogelijk om er een leuke afbeelding bij op te laten drukken. Neem daarvoor contact met ons op. Erg leuk als cadeautje voor het nieuwe schoolj..
€6,50
Excl. BTW:€5,37
Notitieboekje met naam bedrukt. Leuk roze boekje in A6 formaat. Leuk om mee naar school e.d. te nemen. Ook een leuk cadeautje voor de juf om haar te bedanken. Maar ook een leuk cadeautje voor iemand aan het begin van het schooljaar of zomaar. Vele mogelijkheden voor een leuk, eenvoudig en niet duur ..
€3,95
Excl. BTW:€3,26
Rugzakje met naam en een leuke afbeelding bedrukt te gebruiken als gymtas, zwemtas of schooltas. Een polyester rugzakje, ideaal om mee naar gym, zwemmen of school te nemen met daarop de naam gedrukt. Nooit meer twijfelen of je de goede tas meeneemt. (Let op de naam en afbeelding worden erop gedrukt,..
€9,00
Excl. BTW:€7,44
Rugzakje met naam bedrukt te gebruiken als gymtas, zwemtas of schooltas. Een nylon rugzakje, ideaal voor een kind om mee naar gym, zwemmen of school te nemen met daarop de naam gedrukt. Nooit meer twijfelen of je de goede tas meeneemt. (Let op de naam wordt erop gedrukt, niet geborduurd). Maar ook v..
€7,00
Excl. BTW:€5,79
Rugtasje (45x34) en een badlaken (70x140) met naam. Je hoeft je nooit meer af te vragen van wie het badlaken of het tasje is, de naam staat erop! Ideaal voor babyzwemmen, peuterzwemmen, zwemles en noem maar op. Samen besteld extra voordelig. Zowel het rugtasje als  de handdoek worden geborduurd. Het..
€19,95 €20,45
Excl. BTW:€16,49
Rugtasje en een handdoek met naam. Je hoeft je nooit meer af te vragen van wie de handdoek of het tasje is, de naam staat erop! Samen besteld extra voordelig. Zeer geschikt als gymtas, zwemtas of schooltas. Het rugzakje en de  de handdoek worden allebei geborduurd.  De rugtas meet 33 x 44 ..
€15,95 €17,00
Excl. BTW:€13,18
Een klein katoenen tasje, formaat ca. 20x25 cm bedrukt met naam en afbeelding. Leuk om nog een klein cadeautje in te stoppen of om zo te geven. Ook een aardig idee is het om er een kleine knufel in te stoppen. Het tasje erg handig om wat kleine spulletjes in mee te nemen. Natuurlijk mag er als naam ..
€5,50
Excl. BTW:€4,55
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7