Menu
Winkelwagen

 

Mededeling: Helaas liggen momenteel de werkzaamheden voorlopig stil vanwege een zwaar ongeval.
Wij houden u op de hoogte wanneer de situatie veranderd. Met vriendelijke groet, Borduurvlindertje.

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 75,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Over mij en het borduurvlindertje

OVER MIJ EN HET BORDUURVLINDERTJE

Maak kennis met mij en de werkwijze van Het Borduurvlindertje, een borduurstudio gevestigd in Ede. Eigenaresse: Jolande van de Steeg

OVER MIJ:

Persoonlijk

Ik ben Jolande van de Steeg en mijn passie is het maken van mooie creaties met mijn borduurmachine en plotter (snijmachine). Ik ben in Enschede geboren en getogen en woon nu al heel lang, samen met mijn man,  in Ede. Onze twee dochters zijn in Ede geboren en opgegroeid en ook onze vijf kleinkinderen wonen hier, gelukkig, allemaal.

Vooral de kleinkinderen inspireerden mij om leuke dingen op de borduurmachine en plotter (snijmachine) voor hen te maken. De resultaten waren zo mooi dat ik besloot een professionele machine aan te schaffen en vele cursussen en opleidingen te gaan volgen, en mijn enthousiasme voor geborduurde en bedrukte artikelen ook met anderen te delen.

Het is zo inspirerend om mooie onvergetelijke cadeaus en andere dingen te maken waar iedereen blij mee is. Het borduurvlindertje is er al sinds 2009 en ik heb ondertussen meer dan 45 jaar ervaring met verwerken van allerlei stoffen, dit op heel veel manieren. Onderaan deze pagina kunt u mijn opleiding en ervaring lezen.

OVER HET BORDUURVLINDERTJE:

1. Cadeau met naam en afbeelding

Gaandeweg heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Nu is Het Borduurvlindertje een bloeiend bedrijf dat snel  je cadeaus en relatiegeschenken met naam maakt. Het bijzondere van ons bedrijf is dat ik naast namen ook leuke afbeeldingen kan borduren of drukken. Je kunt die heel makkelijk in onze webshop bestellen. Heb je zelf een afbeelding of opdruk in gedachten? Laat het me dan gewoon even weten, er is veel mogelijk! Natuurlijk is het ook mogelijk zelf artikelen aanleveren die ik voor je borduur of bedruk

2. Persoonlijk contact en klantenscore op webwinkelkeur van 9.4 (ruim 250 beoordelingen)

Omdat ik het bedrijf alleen run, is het contact altijd persoonlijk en wordt het artikel altijd door mijzelf gemaakt. Zo heb ik optimale controle over een zeer goed resultaat. Ook ben ik hierdoor flexibel. Ik denk graag mee en zal dan ook vaak als iets niet helemaal duidelijk is, of het volgens mij op een andere manier mooier kan, even contact opnemen om te overleggen.

3. Goede kwaliteit

Ik gebruik altijd materialen van goede kwaliteit. De handdoeken en babyartikelen zijn meestal van het merk Funnies. Het garen dat ik gebruik is van het merk Madeira, waardoor een goed en mooi blijvend resultaat gegarandeerd is. Voor het bedrukken gebruik ik Poly-Tape flex, wat voor een goede kwaliteit garant staat.

4. Scherpe prijzen en zo laag mogelijke verzendkosten.

Mijn doel is om de prijzen zo laag mogelijk te houden, zodat je perfecte kwaliteit voor een heel redelijke prijs krijgt. Dit geldt ook voor de verzendkosten. Waar dat mogelijk is, probeer ik de artikelen altijd als brievenbuspost te verzenden. Voor brievenbuspakketjes (vanaf 250 gram) en pakketten ontvang je altijd een traceercode. Het is natuurlijk ook mogelijk het pakket zelf af te halen in Ede. Kijk hier voor de verzendkosten: https://www.borduurvlindertje.nl/verzendkosten

Bij bestellingen boven de 60 euro betaalt u geen verzendkosten.

5. Snelle levertijden.

Het cadeau moet speciaal voor jou gemaakt worden en daarom duurt het ietsjes langer dan wanneer een cadeau alleen maar ingepakt en opgestuurd hoeft te worden. Onze cadeaus worden binnen 2-3 werkdagen gemaakt en verzonden. Voor keycords kan dit soms 2-4 werkdagen zijn, omdat wij deze graag wat opsparen om de apparaten wat duurzamer te kunnen gebruiken. In de regel wordt het pakje dan de dag erna bezorgd, maar dit is de verantwoordelijkheid van de bezorgdienst, en daar kunnen wij helaas geen invloed op uitoefenen.

6. Gratis feestelijk verpakt

Ik verpak je bestelling altijd gratis (tenzij anders vermeld) in doorzichtige folie, met een leuke versiering erop.

7. De machines waarmee ik werk:

  • Brother 600 II profesionle borduurmachine 
  • Janome 350 E borduurmachine
  • Husqvarna Rose borduur en naaimachine
  • Janome Lockmachine
  • Silhouette Cameo 3 plottermachine
  • Brother Laserprinter
  • Epson sublimatieprinter
  • Sublimatieoven
  • Professionele vlakdrukpers

En verder natuurlijk nog de nodige computers, laptops, programma's  en camera's om je opdrachten te ontvangen en tot een borduurklaar of drukkklaar patroon te maken en het resultaat vast te leggen.

Opleiding en ervaring

- diploma Ensaid Modevakschool (1985)

- opleiding borduren met  professionele Brother borduurmachine

- opleiding borduren met Husqvarna borduurmachine

- opleiding digitaliseren borduurpatronen

- opleiding bedienen en werken met de plotter (snijmachine)

- opleiding sublimeren

- opleiding werken met vinyl en flex

- ervaring vanaf 2006 met het machinaal borduren op verschillende professionele borduurmachines

- ervaring vanaf 2012 met het bedrukken van artikelen d.m.v. flex en vinyl

 

 

 

 

 

De waardering van borduurvlindertje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 357 reviews.