2467793646581703
Menu
Winkelwagen

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de website op zijn best te laten functioneren...

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 60,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Pasen - Gepersonaliseerd cadeau

Leuke handddoeken, theedoeken, schorten slabbetjes en nog veel meer met een Paasafbeelding. Erg leuk ook als gepersonaliseerd cadeautje. Natuurlijk kunnen wij op al onze artikelen een paasafbeelding borduren, in deze rubriek vind u wat voorbeelden, maar op elke artikel uit onze winkel kunt u een paasafbeelding kiezen om te laten borduren. Als de paasafbeeldingen niet bij het gewenste product staan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met Paasafbeelding en naam of korte tekst (max. 10 letters . Het perfecte cadeau rond de Pasen. Keuze uit alle namen en verschillende mooie afbeeldingen. Er zijn ook andere afbeeldingen mogelijk. De handdoek wordt geborduurd met de afbeelding..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Zeer royale (26x38cm) slab met striksluiting in diverse kleuren. Geborduurd met naam en Paasafbeelding. Keuze uit meerdere afbeeldingen. Een erg leuk persoonlijk en orgineel cadeau rond de Pasen. De slab is van goede kwaliteit badstof. De afbeelding wordt ongeveer midden op de slab geborduurd, tenzi..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Paascadeau! Goede kwaliteit gastendoekje met mooie ingeweven rand. Geborduurd met Paasafbeelding en desgewenst naam. Keuze uit meerdere afbeeldingen. Ook een korte tekst opgeven is mogelijk (max. 9 letters anders meerprijs). Een leuk cadeautje rond de Paasdagen. Ook leuk ter verhoging van de Paassfe..
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Placemat van katoen, geborduurd met paasafbeelding en desgegewenst naam. Leuk als origineel cadeau rond de Paasdagen. Ook een goed idee voor kinderen.  Een origineel idee  is het  om voor de Paen voor iedereen een placemat te laten maken die tijdens Pasen als tafelversiering en p..
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Badlaken Pasen met naam van goede kwaliteit (140x70) in diverse kleuren geborduurd met naam en een leuke afbeelding ter gelegenheid van Pasen. Een uniek en persoonlijk cadeau.  Washandje met of zonder naam apart bij te bestellen. Een badlaken geborduurd met naam en afbeelding is altijd een leuk cade..
€17,50
Excl. BTW:€14,46
Washandje met naam geborduurd.  Het is alleen mogelijk om de naam klein op het washandje te borduren, de naam wordt max. 6 cm breed. Voor een naam van 3 letters is dit een prima grootte. Voor een naam met 8 of 9 letters zal het wat klein uitvallen, maar het is wel mogelijk. De washandjes zijn b..
€6,90
Excl. BTW:€5,70
Washandje bijpassend bij een handdoek of badlaken. Dit washandje wordt niet geborduurd. In dezelfde kleuren als de handdoeken en badlakens verkrijgbaar. Het washandje is van een lekker zachte kwaliteit badstof, 500 gram/m2. Leuk om bij een geborduurde handdoek of badlaken te geven. Het is ook mogeli..
€1,95
Excl. BTW:€1,61
Schort, haltermodel,  mooie  kwaliteit. Halterband is verstelbaar. Bedrukt met naam naar wens (max. 10 letters anders meerprijs) en mooie afbeelding. Wij hebben nog geen afbeelding van een bedrukte schort voor u, als voor beeld hebben wij een geborduurde schort geplaatst. Als u wilt zien h..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Schort met naam en afbeelding geborduurd
Aanbevolen
Schort met naam en afbeelding. Zoekt je ook het perfecte cadeau voor iemand die vaak in de keuken staat? Dan heb je dat gevonden. Geeft een schort met naam. De naam en afbeelding wordt geborduurd. Het schort is van een mooie kwaliteit. 65% katoen en 35 % polyester. Het is een halterschort, waarvan d..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Schort, haltermodel, met naam geborduurd. De halterband is verstelbaar. Geborduurd met naam naar wens (max. 9 letters, anders meerprijs). Als cadeau voor een verjaardag, vader- en moederdag, kerst en vele andere gelegenheden. Ook zeer leuk als huwelijkscadeau 1 voor hem en 1 voor haar. In verschille..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10