Menu
Winkelwagen

 

Mededeling: Helaas liggen momenteel de werkzaamheden voorlopig stil vanwege een zwaar ongeval.
Wij houden u op de hoogte wanneer de situatie veranderd. Met vriendelijke groet, Borduurvlindertje.

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 75,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Sinterklaas en Kerst

Sinterklaas en Kerst

 

Elk cadeau op deze site is natuurlijk geschikt om als sinterklaascadeau of kerstgeschenk te geven.  Wat is er nu leuker dan om juist met Sineterklaas of Kerst een gepersonaliseerd cadeau te geven? Bijv. voor iedereen een handdoek of badlaken met naam en een favoriete afbeedling.In deze rubriek beperken wij ons verder tot alleen specifieke kerst- en sinterklaasgeschenken en wat geschenken waar we uw bijzondere aandacht willen vragen om met sinterklaas of kerst cadeau te geven.Om het geheel overzichtelijk te maken staan niet alle afbeeldingen bij elk product in een andere categorie op deze site. Wilt u een ander product wat niet in deze rubriek staat met een kerstafbeelding, laat het ons dan weten, dan maken wij het voor u in orde. 


Pietenmuts met naam Pietenmuts met naam
Tijdelijk uitverkocht
Pietenmuts met naam bedrukt. Elke naam (in westers schrift en anders in overleg) is mogelijk. Een uniek en origineel cadeautje in de sinterklaastijd. . De naam wordt op de zwarte rand van de blauwe baret of op de paarse band van de roze baret gedrukt. Makkelijk voor sinterklaas, hij weet meteen welk..
€4,95
Sinterklaaszak, gepersonaliseerd door daar de familienaam, naam van de kinderen of bijv. de woonplaats erop te zetten. Een leuke en originele manier om de cadeautjes in te presenteren. Waarschijnlijk kan uw tekst niet in het naamvakje, die mag u dan bij de opmerkingen zetten. Ook voorkeur voor bepaa..
€10,50
Jute sinterklaaszakje met naam, 13x18 cm. Erg leuk om pepernoten in te verzamelen of te geven of om een klein cadeautje in te doen. Ook leuk om te gebruiken als knikkerzakje o.i.d...
€3,75
Gepersonaliseerd notitieboek met kaft van kurk. Zoek je leuk klein cadeautje of uitdeelcadeautje. Geef dan dit leuke notitieboekje met kurken omslag. Op de omslag staat een naam en desgewenst een afbeelding. Zo heb je het ideale persoonlijke cadeautje, wat niet veel kost, en wat als brievenbuspost v..
  • 3 of meer €2,89
€3,95
Een prachtige katoenen kerstplacemat, bedrukt met een naam, een heel uniek en persoonlijk cadeau, waar u iedereen blij mee maakt.  De kerstplacemat is van zeer goede kwaliteit katoen en is gewatteerd . Hij  blijft mooi, ook in de was. Maak uw kersttafel extra bijzonder met deze placemats. ..
€5,95
Leuk kinderschort met naam geborduurd of bedrukt. Een erg leuk, origineel en voordelig cadeau voor de kleine keukenprinsen en -prinsessen. Elk kind is blij met zo'n leuk schort met zijn of haar eigen naam erop. Ook een erg leuk idee voor een kinderfeestje waarin gekookt of gebakken wordt. Elk kind n..
€12,50
Mok met naam, foto en afbeelding en tekst. Je kunt zelf grotendeels bepalen wat er op kan. Het ultieme cadeau voor vaderdag, moederdag, een verjaardag, sinterklaas, kerst, als iemand geslaagd is of voor de meester of juf. En natuurlijk ook voor heel veel andere gelegenhedenWe hebben enkele afbee..
€9,50
Notitieboekje met naam bedrukt. Een heel persoonlijk cadeautje voor een heel mooi prijsje  Leuk om mee naar school e.d. te nemen. Maar ook een ideaal cadeautje voor Sinterklaas of als bedank cadeautje voor de juf of meester. Ook als vaderdag of moederdag presentje is het uniek. Vele mogeli..
  • 3 of meer €3,26
€4,50
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 32

Sinterklaascadeaus en Kerstgeschenken

Ben je  ook op zoek naar leuke sinterklaas cadeaus of een origineel kerscadeau? Kijk eens op onze site rond en je zult heel veel ideeen op doen. Al onze cadeaus zijn gepersonaliseerd en worden persoonlijk voor jou gemaakt.

 

 

Sinterklaas

Sinterklaas wordt op 5 december gevierd. Natuurlijk kun je het ook op de andere dagen rond de officiele sinterklaasdagen vieren. Dit gebeurt ook vaak omdat het in meerdere gezinnen gevierd moet worden en ook nog op school, op de vereniging of noem maar op. Sinterklaas komt meestal rond derde week van november aan. Dit wordt al dagen vooraf gegaan door het sinterklaasjournaal, waar alle perikelen van de reis met de stoomboot van Spanje naar Nederland breed worden uitgemeten. Deze intocht is dan groots te zien op de televisie, maar ook overal in het land komt Sinterklaas zijn opwachting, met een groot feest, maken. Dit gebeurt ook op de zaterdagen na de officiele intocht. Kinderen mogen vaak 's avonds  hun schoen zetten, waar dan iets leuks ingestopt wordt. Hoogtepunt is dan het sinterklaasfeest in het gezin. Dit wordt op heel veel verschillende manieren gevierd. Vaak met suprises en gedichten. Het sinterklaasfeest is echt een feest waar de gezelligheid voorop staat. Dus erwtensoep, warme chocolademelk (met slagroom), Sinterklaas cadeaus en kerstgeschenken, pepernoten, marsepein , gevuld speculaas en banketletter horen er vaak bij. En natuurlijk cadeautjes. Leuke persoonlijk cadeautjes waar iedereen blij van wordt.

 

 

Leuke Sinterklaascadeaus

Ben je op zoek naar een leuk uniek sinterklaascadeau? Zoek dan niet verder en koop het leukste persoonlijke cadeau bij ons. Wij hebben keuze uit heel veel artikelen en het mooie is dat je het zo persoonlijk kunt maken als jezelf wilt. Wil je alleen de naam erop? Prima, je weet zeker dat iedereen weet van wie de de handdoek, keycord, schort  of wat dan ook is, want de naam staat er luid en duidelijk op vermeld. En wil je er ook nog een afbeelding bij, waarvan je zeker weet dat de ontvanger een glimlach om zijn lippen krijgt, dan kun ej kiezen uit de vele afbeeeldingen die op de site staan. Mocht je dan nog niet hebben gevonden wat je zoekt, dan kun je ons altijd even berichten en gaan wij op zoek naar een afbeelding die bij de persoon waarvoor het bedoeld is past. Op de cadeaus kunnen ook sinterklaasafbeeldingen of juist kerstafbeeldingen geborduurd worden. Met kerstafbeeldingen heb je meteen een leuk uniek cadeau voor de komende weken na sinterklaas als het huis in de kerstsfeer gebracht wordt. (Enige voorbeelden van wat leuke sinterklaascadeaus zijn:
Handdoeken of douchelakens met naam en afbeelding voor de hele familie.
Schort met naam
Gepersonaliseerd kussen
Knuffel
Gastendoekje

Origineel kerstgeschenk

Ook voor een origineel kerstgeschenk of kerstcadeau ben je juist bij ons op de juiste plek. Onze cadeaus zijn zo bijzonder omdat ze gepersonaliseerd zijn, en daarom door iedereen gewaardeerd worden. Zoek je dus een geschenk met gegarandeerd succes dan kijk even goed op onze pagina rond. Heb je dan nog niet gevonden wat je zoekt, neem dan even contact met ons op, er is heel veel mogelijk. Kerst is bij uitstek een familiefeest, waar iedereen bij elkaar komt en men elkaar vaak geschenken geeft. Dit feest is heel bijzonder omdat de geboorte van Christus wordt herdacht, maar ook vrede en saamhorigheid nemen een belangrijke plaats in, bij de viering van het kerstfeest. Vaak worden er dan ook cadeautjes gegeven. Als jullie ook geschenken geven met kerst, is een gepersonaliseerd cadeau een perfect idee. Om de saamhorigheid nog meer te benadrukken zou je kunnen overwegen om idereen hetzelfde cadeau te geven, bijv. voor alle familieleden een badlaken met naam en afbeelding. Omdat onze cadeaus gepersonaliseerd worden krijgt toch iedereen een uniek cadeau, waarvan je ook niet bang hoeft te zijn dat je niet weet van wie het is. Ook is het een leuk idee om iedereen juist dezelfde afbeelding te geven, door de naam erbij te zetten is iedere handdoek toch terug te herleiden naar de eigenaar.

 

Gepersonaliseerd geschenk

Wat is een gepersonaliseerd geschenk nu precies? Een gepersonaliseerd cadeau is iets dat helemaal op de ontvanger afgestemd is. Meestal dus met naam, waardoor iedereen meteen weet voor en van wie het is, maar ook met een afbeelding, waardoor het nog persoonlijker wordt, als je een afbeelding kiest die bij de ontvanger past. Een voetballer bij een voetballer, een muzieknoot of vleugel bij een muziekliefhebber, of een mooie bloem bij een bloemenmens.
Dit zijn natuurlijk maar 3 voorbeelden er zijn er ontelbare te bedenken, maar dat laat ik aan je fantasie over. Maak er iets persoonlijks van. Staat de afbeelding die je zoekt niet op de site, vraag het dan aan ons, er is heel veel mogelijk.

Goedkope cadeautjes

Als je op zoek bent naar goedkope cadeautjes ben je bij ons ook aan het goede adres. Wij verkopen altijd goede kwaliteit en houden onze prijs altijd zo laag mogelijk en hebben een lage winstmarge. Kijk voor cadeautjes tot 10 euro in dit blog, maar er zijn er nog meer op onze ssite te vinden. En voor ietsjes meer, € 10,95 heb je al een handdoek met naam. Veel cadeaus zijn onder de 20 euro.

Brievenbuspost

Wij proberen altijd zo goedkoop mogelijk te verzenden, en als het maar enigszins mogelijk is gaat dat per brievenbuspost, zodat het cadeautje als brief gefrankeerd kan worden. 

Kerstcadeau ouders

Ouders zijn heel speciaal en verdienen dan ook een heel speciaal cadeau wat met zorg is uitgekozen en bedacht. Wat dacht je van een mooi kussen met de naam van alle kinderen en/of kleinkinderen erop en wat leuke afbeeldingen die bij de ouders passen. Ook is een handdoek of een handdoekenset, die helemaal gepersonaliseerd kan worden een heel speciaal cadeau.

Cadeau voor papa

Tja, en wat moeten we papa nu weer geven? Een sporthanddoek? 30 x 1.30 lang en aan 1 kant of aan beide kanten de naam of een afbeelding. Of de tekst "Voor de beste papa" of een andere zelfbedachte tekst. Of een barbecueschort? Met iets wat je zelf bedacht hebt erop geborduurd of bedrukt. Als je het niet op site kunt vinden helpen wij graag verder. borduurservice@borduurvlindertje.nl

Cadeau voor mama

En voor de allerliefste mama is natuurlijk een cadeau niet gauw mooi genoeg. Maar ook is hier een handdoek of badlaken met naam en afbeelding erg op zijn plaats. Ook een schort met de namen van de kinderen en bijv. hartjes of kusjes erbij. Of... kijk eens rond op de site en je zult ongetwijfeld iets vinden.

Sinterklaasgeschenk voor bedrijfssinterklaasfeesten

Veel bedrijven en instellingen geven een leuk sinterklaasfeest voor de kinderen van het personeel. Dit is dan een leuke middag met natuurlijk bezoek van Sinterklaas en leuke activiteiten. Natuurlijk hoort daat ook een cadeautje bij. Speelgoed krijgen de kinderen al zoveel, dus denk eens aan een leuk kussen met naam en leuke afbeeldingen, een handdoek met naam, een kinderschort, een leuk gymtasje of iets anders leuks van onze site.

Kerstgeschenk personeel

Een goede gewoonte is om het personeel een kerstgeschenk of kerstpakket te geven. Hierin wordt de waardering voor het gedane werk en de inzet zonder woorden uitgesproken. De cadeaus kunnen zelfstandig gegeven worden maar kunnen natuurlijk ook in of bij het kerstpakket gegeven worden. Ook is het mogelijk om een logo of slagzin te drukken of te borduren.
Voorbeelden zijn:

  • keycord met naam, dit is erg geschikt voor instellingen of scholen als klein cadeautje
  • handdoek met logo
  • kerstplacemat met naam