Menu
Winkelwagen

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de website op zijn best te laten functioneren...

Tassen en kussens

Hier vind u allerlei tassen en kussens, als persoonlijk en uniek cadeau, geborduurd of bedrukt met  afbeelding en naam en event. datum en andere tekst die u erop wilt hebben. De kussens zijn geschikt als geboortekussen of als cadeau ter gelegenheid van een huwelijk en natuurlijk ook als een gewoon cadeautje voor elke gelegenheid.


Tas met de tekst De beste juf of De beste meester en een grote duim erop bedrukt! Leuk cadeau om de juf of meester te bedanken voor het fijne schooljaar. Een onvergetelijk cadeau aan het einde van het schooljaar. Dat tas meet 38 bij 40 cm. (De kleur die u bij kleur naam bedrukt invult, is de kleur v..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
Jute cadeauzakje met naam, 13x18 cm. Het is voor vele doeleinden geschikt.  Het zakje is zeer geschikt  om een cadeautje in te verpakken of om te geven met wat snoep erin. Heel veel toepassingen zijn mogelijk. Bijv. om te geven aan de juf of moeder met een lekker stuk zeep erin. Of bijvoor..
€3,75
Excl. BTW:€3,10
Kussen met naam en afbeelding naar wens bedrukt. Afmeting 40x40. Omdat elk kussen uniek in ontwerp wordt, vragen wij u om contact met ons op te nemen ( borduurservice@borduuvlindertje.nl of 0318-637406) om te bespreken hoe uw kussen gaat worden.Er zijn heel veel afbeeldingen en onderwerpen mogelijk...
€12,50
Excl. BTW:€10,33
Rugzakje met naam en een leuke afbeelding bedrukt te gebruiken als gymtas, zwemtas of schooltas. Een polyester rugzakje, ideaal om mee naar gym, zwemmen of school te nemen met daarop de naam gedrukt. Nooit meer twijfelen of je de goede tas meeneemt. (Let op de naam en afbeelding worden erop gedrukt,..
€9,00
Excl. BTW:€7,44
Rugzakje met naam bedrukt te gebruiken als gymtas, zwemtas of schooltas. Een nylon rugzakje, ideaal voor een kind om mee naar gym, zwemmen of school te nemen met daarop de naam gedrukt. Nooit meer twijfelen of je de goede tas meeneemt. (Let op de naam wordt erop gedrukt, niet geborduurd). Maar ook v..
€7,00
Excl. BTW:€5,79
Handige rugzak van polyester, geborduurd met naam. Zeer geschikt als zwemtas, sporttas of gewoon als tas om mee naar school te nemen. In veel leuke kleurtjes. Leuk cadeau voor elk kind, ook geschikt voor volwassenen. De rugtas is van polyester en is dus waterafstotend. Het formaat is 33 x 44 cm. U k..
€7,99
Excl. BTW:€6,60
Rugtasje (45x34) en een badlaken (70x140) met naam. Je hoeft je nooit meer af te vragen van wie het badlaken of het tasje is, de naam staat erop! Ideaal voor babyzwemmen, peuterzwemmen, zwemles en noem maar op. Samen besteld extra voordelig. Zowel het rugtasje als  de handdoek worden geborduurd. Het..
€19,95 €20,45
Excl. BTW:€16,49
Rugtasje en een handdoek met naam. Je hoeft je nooit meer af te vragen van wie de handdoek of het tasje is, de naam staat erop! Samen besteld extra voordelig. Zeer geschikt als gymtas, zwemtas of schooltas. Het rugzakje en de  de handdoek worden allebei geborduurd.  De rugtas meet 33 x 44 ..
€15,95 €17,00
Excl. BTW:€13,18
Sinterklaaszakje van jute met naam en afbeelding bedrukt. 13x18 cm. Leuk om pepernoten in te bewaren of om een klein cadeautje in te stoppen. Ook leuk als knikkerzakje o.i.d. De naam en de afbeelding worden in dezelfde kleur bedrukt...
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Draagtas, formaat 38 x 42 cm in 4 kleuren. Met lange hengsels. Geborduurd met te kiezen afbeelding en naam. Een erg origineel en betaalbaar cadeau, voor bijvoorbeeld moederdag of een bedankje voor de juf of meester aan het einde van het schooljaar. Omdat op deze tas de naam geborduurd wordt en een b..
€8,75
Excl. BTW:€7,23
Een klein katoenen tasje, formaat ca. 20x25 cm bedrukt met naam en afbeelding. Leuk om nog een klein cadeautje in te stoppen of om zo te geven. Ook een aardig idee is het om er een kleine knufel in te stoppen. Het tasje erg handig om wat kleine spulletjes in mee te nemen. Natuurlijk mag er als naam ..
€5,50
Excl. BTW:€4,55
Een leuk klein katoenen tasje, formaat ca. 20x25 cm geborduurd met naam en afbeelding. Leuk om nog een klein cadeautje in te stoppen of om zo te geven. Is erg handig om wat kleine spulletjes in mee te nemen. Natuurlijk mag er ook mama, oma, juf of iets anders op geborduurd worden. Het is ook ideaal ..
€6,50
Excl. BTW:€5,37
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12