Menu
Winkelwagen

 

Mededeling: Helaas liggen momenteel de werkzaamheden voorlopig stil vanwege een zwaar ongeval.
Wij houden u op de hoogte wanneer de situatie veranderd. Met vriendelijke groet, Borduurvlindertje.

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 75,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Tassen en kussens

Hier vind u allerlei tassen en kussens, als persoonlijk en uniek cadeau, geborduurd of bedrukt met  afbeelding en naam en event. datum en andere tekst die u erop wilt hebben. De kussens zijn geschikt als geboortekussen of als cadeau ter gelegenheid van een huwelijk en natuurlijk ook als een gewoon cadeautje voor elke gelegenheid.


Rugzakje met naam en een leuke afbeelding bedrukt te gebruiken als gymtas, zwemtas of schooltas. Een polyester rugzakje, ideaal om mee naar gym, zwemmen of school te nemen met daarop de naam gedrukt. Nooit meer twijfelen of je de goede tas meeneemt. (Let op de naam en afbeelding worden erop gedrukt,..
€9,95
Rugzakje met naam bedrukt te gebruiken als gymtas, zwemtas of schooltas. Een nylon rugzakje, ideaal voor een kind om mee naar gym, zwemmen of school te nemen met daarop de naam gedrukt. Nooit meer twijfelen of je de goede tas meeneemt. (Let op de naam wordt erop gedrukt, niet geborduurd). Maar ook v..
€7,95
Kussen met naam en afbeelding naar wens bedrukt. Afmeting 40x40. Omdat elk kussen uniek in ontwerp wordt, vragen wij u om contact met ons op te nemen ( borduurservice@borduuvlindertje.nl of 0318-637406) om te bespreken hoe uw kussen gaat worden.Er zijn heel veel afbeeldingen en onderwerpen mogelijk,..
€13,50
Een klein katoenen tasje, formaat ca. 20x25 cm bedrukt met naam en afbeelding. Leuk om nog een klein cadeautje in te stoppen of om zo te geven. Ook een aardig idee is het om er een kleine knuffel in te stoppen. Het tasje erg handig om wat kleine spulletjes in mee te nemen. Natuurlijk mag er als naam..
€6,75
Sinterklaaszakje van jute met naam en afbeelding bedrukt. 13x18 cm. Leuk om pepernoten in te bewaren of om een klein cadeautje in te stoppen. Ook leuk als knikkerzakje o.i.d. De naam en de afbeelding worden in dezelfde kleur bedrukt...
€4,95
Rugtasje en een handdoek met naam.Je hoeft je nooit meer af te vragen van wie de handdoek of het tasje is, de naam staat erop! Samen besteld extra voordelig. Zeer geschikt als gymtas, zwemtas of schooltas. De handdoek wordt geborduurd en het rugtasje wordt bedrukt.De rugtas meet 33 x 44 cm e..
€19,95 €21,70
Tas met de tekst De beste juf of De beste meester en een grote duim erop bedrukt! Leuk cadeau om de juf of meester te bedanken voor het fijne schooljaar. Een onvergetelijk cadeau aan het einde van het schooljaar. Dat tas meet 38 bij 40 cm. (De kleur die u bij kleur naam bedrukt invult, is de kleur v..
€7,50
Rugtasje (45x34) en een badlaken (70x140) met naam.Je hoeft je nooit meer af te vragen van wie het badlaken of het tasje is, de naam staat erop! Ideaal voor babyzwemmen, peuterzwemmen, zwemles en noem maar op. Samen besteld extra voordelig.De handdoek wordt geborduurd, het tasje wordt bedruk..
€23,95 €25,90
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 11