Menu
Winkelwagen

 

Mededeling: Helaas liggen momenteel de werkzaamheden voorlopig stil vanwege een zwaar ongeval.
Wij houden u op de hoogte wanneer de situatie veranderd. Met vriendelijke groet, Borduurvlindertje.

Prima kwaliteit voor de beste prijs
Gratis feestelijk verpakt
Rechtstreeks naar de jarige of pasgeborene verzonden
Gratis verzenden vanaf € 75,00 (NL)
Speciaal voor jou geborduurd of bedrukt

Valentijnscadeau met naam

Valentijnscadeau met naam

Valentijnscadeau met naam. Valentijnsdag is op 14 februari. Geef een gepersonaliseerd cadeau. Op Valentijnsdag geven we elkaar cadeautjes. Vaak aan degene op wie we verliefd zijn, of aan onze partner,  maar het kan ook aan vrienden. Het is lastig om elk jaar weer iets origineels te geven. Met de cadeautjes van onze site kun  je jaren vooruit, je kunt voor elk jaar  weer iets anders leuks vinden. Wij hebben leuke artikelen, die persoonlijk en uniek worden doordat er een naam en een al dan niet romatische afbeelding op geborduurd of gedrukt wordt. Denk aan kussens, handdoeken, sleutelhangers, mokken, schorten en nog veel meer. Met Valentijn worden er vaak rozen of harten gegeven. Bij ons kunt je die roos of dat hart, of een andere afbeelding ergens op laten borduren. Wij leveren veel artikelen, maar als u zelf iets heeft wat u wilt laten borduren of bedrukken, kan dat ook. Natuurlijk zijn heel veel cadeaus op deze site geschikt als Valentijnscadeau, bij de afbeeldingen staan vele geschikte afbeeldingen. Deze rubriek licht er enkele van deze produkten uit, maar kijkt u ook vooral verder op de site. Staan uw wensen niet op de site, neemt u dan contact met ons op. Tel.: 0318637406


Handdoek met naam geborduurd 50 x 100 cm, in diverse kleuren.  Beste prijs. Goede 500 grams kwaliteit badstof. Als je een handdoek met naam hebt, hoef je je nooit meer af te vragen van wie welke handdoek is, en ben je je eigen handdoek nooit meer kwijt. Dus ideaal om voor jezelf en je gezi..
  • 4 of meer €10,95
€11,75
Handdoek met naam en afbeelding. Goede kwaliteit handdoek, formaat 50 x 100 cm, geborduurd met afbeelding en naam. Ideaal als cadeau voor een verjaardag, Kerst en Sinterklaas, Valentijn, moeder- en vaderdag enz. Keuze uit alle namen, veel kleuren handdoeken, en zeer veel afbeeldingen. Mocht uw afbee..
€13,95
Badlaken met naam van goede kwaliteit (140x70) in diverse kleuren geborduurd. Dit mooie douchelaken is een mooi en persoonlijk cadeau.  Leuk als bijv. huwelijkscadeau, verjaardagscadeau, cadeau voor sinterklaas of kerst, natuurlijk als kraamcadeau en voor vele andere gelegenheden. Washandj..
€15,95
Badlaken met naam en afbeelding geborduurd.Een prachtig naamcadeau. Handdoek van mooie kwaliteit 100% katoenen badstof. In vele kleuren geborduurd met naam en een leuke afbeelding. Een uniek en persoonlijk cadeau. Leuk als bijv.  cadeau voor Valentijn, verjaardagscadeau, ..
€18,50
Kussen met naam en afbeelding naar wens bedrukt. Afmeting 40x40. Omdat elk kussen uniek in ontwerp wordt, vragen wij u om contact met ons op te nemen ( borduurservice@borduuvlindertje.nl of 0318-637406) om te bespreken hoe uw kussen gaat worden.Er zijn heel veel afbeeldingen en onderwerpen mogelijk,..
€13,50
Een heerlijk zachte leuke, lichtgekleurde huwelijksbeer van 45 cm, van uitstekende kwaliteit, met t-shirt waarop de namen met 2 harten en de huwelijksdatum geborduurd wordt. Een zeer uniek, persoonlijk cadeau bij een huwelijk, deze huwelijksbeer. Ook zeer geschikt als Valentijncadeau, dan kan de dat..
€21,95
Sporthanddoek met naam geborduurd. Een mooie kwaliteit fitnesshanddoek van 130 x 30 cm, geborduurd met naam. De handdoek heeft het ideale formaat om tijdens het sporten te gebruiken, is makkelijk om de hals te hangen  en past mooi op het sportmatje. Een leuke, origineel en persoonlijk cadeau. T..
€9,99
Schort met naam en afbeelding geborduurd
Aanbevolen
Schort met naam en afbeelding. Zoekt je ook het perfecte cadeau voor iemand die vaak in de keuken staat? Dan heb je dat gevonden. Geeft een schort met naam. De naam en afbeelding wordt geborduurd. Het schort is van een mooie kwaliteit. 65% katoen en 35 % polyester. Het is een halterschort, waarvan d..
€16,95
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8

Waarom vieren wij Valentijnsdag?

Hier zit een hele geschiedenis van tradities en gewoonten achter. In Nederland geven wij vaak cadeautjes aan onze geliefden of aan hun vrienden. Dit kan chocola of rozen zijn of een ander cadeau.  De schoolkinderen en scholieren geven vaak aan al hun vrienden een kaart of roos.  Meer hierover kun je in mijn blog over Valentijnsdag lezen, hier wordt uitgebreid ingegaan op de gebruiken van Valentijnsdag, zowel in Nederland als in andere landen. Hier wordt ook de geschiedenis van Valentijnsdag uitgelegd. Blog Valentijnsdag.

Cadeau voor je geliefde

Met Valentijn zoek je dus een cadeau voor je geliefde of een goede vriend. Het kan zijn dat je nog twijfelt of je al dan niet een cadeau gaat geven. Houdt er dan rekening mee, dat iedereen het leuk vindt om een cadeau te krijgen. Je kunt er je waardering mee uitspreken, en degene die het cadeau ontvangt voelt zich geliefd. Dus doen, zou ik zo zeggen. Natuurlijk zit de liefde niet in het cadeau, maar het is wel de manier om je woorden kracht bij te zetten. Iedereen wil graag gezien worden, en dat jij hem of haar ziet, toon je door het geven van een persoonlijk cadeau. Je kunt het gewoon bij rozen, bonbons of een mooie kaart houden, maar origineler is het om een cadeau te geven waar bijv. een hart of een roos op staat. Rozen zijn gauw weer verdord, een chocoladehart is zo op, maar een kussen, mok of handdoek waar een roos, hart of een andere romantische of toepasselijke afbeelding op staat, daar heb je jarenlang plezier van. Dus neem een kijkje op onze site en doe leuke ideeën op. Heb je al een idee, maar kun je het niet op de site vinden, neem dan contact met mij op: borduurservice@borduurvlindertje.nl of Tel.: 0318637406

 

Cadeaus met een persoonijke boodschap: Geef een gepersonaliseerd cadeau.

Als je besloten hebt om een cadeau te geven, dan is het nog zaak om een leuk cadeau te vinden, wat in de smaak valt. Een cadeau wat altijd een schot in de roos is, is een gepersonaliseerd  cadeau. Dit is een cadeau dat wij speciaal voor jouw Valentijn, met veel zorg, gaan maken . Het kan persoonlijk zijn, door de afbeelding die erop staat. Die kun je helemaal aanpassen aan degene voor wie het cadeau bestemd is. En dan de naam erop als sublieme kroon op het persoonlijke geschenk. Je kunt ook overwegen om er juist jouw naam op te laten zetten, zodat hij of zij altijd aan je kan denken. Ook een afbeelding met beide namen erbij, is natuurlijk een ultiem Valentijnsgeschenk. Bij sommige artikelen is het mogelijk, bijv. op een mok, sleutelhanger of kussenhoes, om een foto van jullie samen (of van jullie apart) erop te laten drukken. Kun je een nog persoonlijker cadeautje bedenken? Ook is het mogelijk om behalve een naam een toepasselijke tekst te laten drukken of borduren. Nog niet alle mogelijkheden staan op de site, en er komen ook steeds meer mogelijkheden bij. Dus neem voor iets wat je niet op de site kunt vinden contact met ons op: borduurvlindertje@borduurservice.nl

Kaartje erbij?

Als je dat wilt doen wij bij jouw cadeau een gratis kaartje. Je mag dan bij de opmerkingen je eigen tekst zetten, die wij op het kaartje plaatsen. Dit kan als je het cadeautje zelf geeft, zodat de ontvanger je boodschap meteen ziet. Maar een kaartje is natuurlijk ook erg fijn als je het cadeau niet zelf kunt geven, omdat je niet bij elkaar bent. Je kunt dan het cadeau bij jouw Valentijn laten bezorgen, en door het kaartje erbij wordt het nog persoonlijker. 

Valentijn voor hem

Voor mannen is het altijd lastiger om cadeautjes te vinden, vind ik zelf, en vele vrouwen zullen dat met mij eens zijn. Ik zal je een paar ideetjes aan de hand doen:

  1. Een schort om in te kokkerellen of te barbequen. Dit schort kun je lekker stoer maken door er alleen de naam erop te laten zetten. Je kunt er ook een leuke eigenbedachte tekst op laten drukken. Romantischer wordt het schort als je er bijv. een groot rood hartenhart en de naam op laat borduren.
  2. Een keycord met naam en harten. Een keycord is altijd handig en vooral als je Valentijn vaak zijn sleutels kwijt is (en volgens mij zijn veel mannen steeds hun sleutels kwijt). Dit keycord heeft een lengte van 58 cm en er kan een naam en harten op gedrukt worden. Dat kan op 1 kant, maar ook aan 2 kanten. Aan de ene kant zijn naam met harten en op de andere kant jouw naam met de nodige hartjes erbij.
  3. Sporthanddoek met naam. Dit is een handdoek van het formaat 30 x 130 cm. Dit formaat is heel handig omdat je het tijdens het sporten makkelijk om je hals kunt hangen. Ook hier kan de naam of een tekst op 1 of beide kanten geborduurd worden, eventueel met een mooie afbeelding erbij.

Valentijnscadeau voor haar

Voor haar is het denk ik minder moeilijk om een leuk cadeau vinden, maar toch noem ik een paar uitschieters.

  1. Een kussen met hierop harten of rozen en jullie namen en eventueel een datum. Ook een kussen met jullie foto is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.
  2. Een douchelaken met een rode roos en jullie beider namen erop geborduurd.
  3. Een klein maar altijd heel gewaardeerd cadeautje is de sleutelhanger, al dan niet in hartvorm, met een romantische foto van jullie samen erop. Zo kan zij jullie altijd bij zich dragen.

Kaarten voor Valentijn,

Voor veel jongeren is het tegenwoordig de gewoonte om heel veel Valentijskaarten te geven. Hierbij krijgen soms hele klassen van iedereen een kaart. Op middelbare scholen kun je vaak rozen bestellen, die dan, al dan niet anoniem, in de klas bezorgd worden. Mijn dochters kwamen vaak met stapels rozen en kaarten thuis.

Ideeën Valentijnsdag

Hopelijk doe je heel veel ideeën op, zowel hier op de site als in deze uitleg. Heb je nog vragen of heb je nog een ander idee, waarvan je niet zeker weet of het uitvoerbaar is, laat het dan even weten via mail of telefoon (borduurservice@borduurvlindertje.nl - 0318637406).

Blog over Valentijnsdag

Ik heb ook een leuk en uitgebreid blog geschreven over Valentijnsdag, over hoe het ontstaan is, met nog meer ideeen over wat je kunt geven, en over hoe het in verschillende landen gevierd wordt. Dat blog kun je hier vinden.